« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
A VAS?

Tri znaka horoskopa koje će najgore lupiti pomrčina

Znakovi horoskopa na koje će "Krvavi Mjesec" najviše utjecati su Vodenjak, Jarac i Lav

Utjecaj će biti žestok
Utjecaj će biti žestok (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Lav

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Horoskop pokazuje velik utjecaj krvavog Mjeseca na sve znakove horoskopa, no tri će udar osjetiti najjače - Jarac, Vodenjak i Lav.

Jarci i Vodenjaci donosit će odluke o promjenama koje će teže pasti Jarcima. Ipak, ponekad se treba samo prepustiti i priznati sami sebi da nije moguće imati kontrolu baš nad svim aspektima svog života. Dozvolite samima sebi da imate povjerenja u to na koji način doživljavate svijet. Dopustite si da naglas izrazite vlastite osjećaje, čak i onda kada nisu još potpuno definirani.

Vodenjaci se, s druge strane, mogu osjećati prilično rastreseno te biti napeti. Meditacija će im pomoći da se taj vrtlog zbunjujućih emocija primiri.

Lavovi će pak tijekom najduže potpune pomrčine Mjeseca osjećati malu nelagodu, ali mogu očekivati i njen pozitivan učinak u vidu dobivanja pozitivne energije. Pripadnici ovog vatrenog znaka opet će biti onakvi kakvi zaista jesu u svojoj suštini - veličanstveni, snažni, hrabri i seksi. Međutim, i Lavovi će teško kontrolirati svoje snažne osjećaje. Mogu se osjećati iziritirano, nestrpljivo, pa čak ponašati pakosno, što će im biti znak da se trebaju povući i pokušati opustiti.

Ukratko, svi znakovi horoskopa mogu očekivati samo jedno - neočekivano, jer će emocije biti puno intenzivnije, što automatski dovodi do problema u komunikaciji i prilično svadljivog raspoloženja.  Za neke će vrijeme krvavog Mjeseca biti vrijeme pomlađivanja, dok će drugi biti mrzovoljni, nesmotreni, tužni ili frustrirani.

Sve u svemu - pazite se!

27.07.2018. 17:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh