« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
AHA!

Tri najveće sponzoruše u horoskopu

Ako mislite da vas netko voli samo zbog vašeg novca i moći, prisjetite se datuma rođenja - u najvećem broju slučajeva bit će u jednom od ova tri znaka

Sponzora će uočiti - odmah!
Sponzora će uočiti - odmah! (Shutterstock)
Više o

Vaga

,

sponzoruše

,

horoskop

,

Djevica

,

Vodenjak

,

materijalisti

Horoskop najčešće govori o onim dobrim karakteristikama svakoga znaka prema kojima ćemo ga prepoznati, no kako smo ipak svi ljudi (krvavi ispod kože, kako bi rekli naši stari), ima i onih stvari koje nisu baš pretjerano pohvalne - a jedna od njih je i materijalizam.

Na žalost, novo doba materijalizma je sve žešće usmjereno na lovu i pokazivanje iste na sve moguće načine, pa se tako razvila posebna vrsta - sponzoruše. Svi znamo što to znači, a sad ćete znati i kako ih prepoznati po horoskopu.

Naime, ova tri znaka uvjerljivo vode na listi žena koje žude za materijalnim:

Djevica - kao da imaju radar za sponzore, jer će bez greške uvijek odabrati tipa koji ima najviše novaca od svih u društvu, a naročito im dobro ide s tatinim sinovima koji se vole hvaliti svojim "ulovom"... sve dok im ulov ne isiše sve što imaju, nakon čega će ljubav naglo uvenuti, a radar se ponovno upaliti.

Vaga - i tu su neodlučne, no samo dok ne odvagnu koji će od potencijalnih sponzora dati najviše onoga što im se sviđa, a pritom će i uspoređivati svog s ostalim sponzorima, pa jao njemu ako nije dovoljno široke ruke. Najveći problem - pada u depresiju ako ne dobiva dovoljno skupih poklona...

Vodenjak - da, i New age frikovi, napredni Vodenjaci žene za trku imaju, a njihovo doba lova je ljeto, jer su im jahte (što veće, luksuznije i skuplje) glavni cilj ulova. A s njima i daleke destinacije na kojima se s palube mogu baciti u kristalno čisto toplo more... pripazite na njih, kad se jednom popnu na brod, ne možete ih se riješiti.

13.03.2017. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh