« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski horoskop 2009

,

tigar kineski godišnji horoskop 2009

,

tigar godišnji horoskop

Ove ćete godine biti prilično popularni, prijatelji će vas pozivati na druženja i uživat ćete u njihovom društvu. Štoviše, zaradit ćete više autoriteta i dobiti veće odgovornosti na poslu, koje ćete iskoristiti za dokazivanje svojih sposobnosti. No, otvorite oči i nemojte se uljuljkati u novostečenoj slavi, jer može doći do naglih promjena. Kako popularnost donosi i neprijatelje, moguće je da će vam pokušati uzrokovati probleme. Općenito, godina će biti sretnija muškim predstavnicima znaka, stoga je savjet ženskim tigrovima pronalaženje muškog partnera u poslu. Prosječno zdravlje i ispodprosječna financijska situacija obilježit će godinu, uz opasnost od iznenadnog gubitka novca.

Karijera

Ove vam godine vaši nadređeni planiraju dati veće ovlasti i bolju poziciju, jer ste dosadašnjim radom to i zaslužili. No, to neće biti popraćeno i boljim primanjima u svim slučajevima. Bitno je da pokažete da se možete nositi s krizama i iznenađenjima, tako ćete izbjeći upadanje u nevolje. Tigrovi koji se bave prodajom i općenito odnosima s ljudima postizat će bolje rezultate.

Stoga, iskoristite ovu godinu za širenje kruga klijenata i novih poznanstava, no veće investicije ipak ostavite za slijedeću. Pokušajte biti što oprezniji i u svaki novi posao kretati s rezervnim planom za slučaj nevolje, jer će vam u većini slučajeva i trebati. Dobro razmislite o svakom ulaganju, pogotovo onom koje vam se čini sjajnom prilikom za brzu zaradu, zbog mogućnosti da se iza toga krije neka prevara. Uglavnom, preporuka je da budete hrabri i obratite pozornost na svaki detalj, samo će vam prilagodljivost i znanje pomoći da je završite u plusu.

TIGAR DATUMI8. 2. 1902. - 28. 1. 1903.
26. 1. 1914. - 13. 2. 1915.
13. 2. 1926. - 1. 2. 1927.
31. 1. 1938. - 18. 2. 1939.
17. 2. 1950. - 5. 2. 1951.
5. 2. 1962. - 24. 1. 1963.
23. 1. 1974. - 10. 2. 1975.
9. 2. 1986. - 28. 1. 1987.
28. 1. 1998. - 15. 2. 1999.

Materijalna situacija

U ovom aspektu života nećete imati previše sreće. Ne samo da će biti teško zaraditi kroz investiranje, nego će biti zahtjevno zadržati sadašnji materijalni status. Ako će veće investicije biti potrebne, napravite ih, no bilo bi dobro kada bi većinu kapitala sklonili na sigurno kako se ne bi istopio. Budite oprezni prema svim poslovnim suradnicima, malim i velikim firmama, a pogotovo prema državnim institucijama ukoliko surađujete s njima.

Veze

Tigrovi koji nisu u vezi imaju odličnu priliku za pojačano druženje i upoznavanje novih ljudi. U slučaju da ste u vezi, pravo je vrijeme da je podignete na slijedeću razinu i vjenčate se, a oženjeni će uživati u obnavljanju ljubavnog zanosa s partnerom. Povećana popularnost mogla bi donijeti i nevolje, pa pripazite da ne šaljete pogrešne signale.

Zdravlje

Prosječno tijekom cijele godine, no svejedno pripazite na bolesti povezane s naglim ispadima ljutnje kao što su visok tlak te moždani ili srčani udar. Ovakve se situacije mogu dogoditi jedino ukoliko se dogode neke iznenadne promjene koje vas zateknu nespremnima. To znači da morate pronaći neki kvalitetan način za oslobađanje od stresa.

Okolina

Možda će zvučati kontradiktorno, no unatoč većoj popularnosti bit će prilična količina ljudi koji će vas ove godine pokušati na neki način prevariti, a najveći broj takvih napada bit će usmjeren na vaš novac. Stoga, obratite pažnju na one koji vam se najviše trude svidjeti jer možda drže figu iza leđa. Prema tome, pripazite na količinu informacija o sebi koju ste spremni podijeliti s novostečenim prijateljima i zadržite ipak najvažnije za sebe, sve dok se ne uvjerite da su vrijedni povjerenja.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
25.01.2009. 19:05:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh