« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
kineska nova godina

Godina Bivola - godina opasnog življenja

Da nam 26. siječnja dolazi teška i vatrena godina potvrđuju i kineski astrolozi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

godina Bivola

,

godina bivola 2009.

Prema svim analizama, 2009. godina bit će prilično zanimljiva i bogata događanjima, a s takvom se procjenom slaže i kineski horoskop. Predstoje nam razni ratovi i vojni angažmani na svim stranama svijeta koji će svakodnevno uznemiravati svojom silinom i kompliciranim odnosima zaraćenih strana.

Uz ratove, opasnost od požara bit će veća nego inače, i to na svim razinama. Pažljivo gasite cigarete i svijeće, a bilo koji otvoreni plamen u kući nikako ne treba ostavljati bez nadzora. Na širem planu, pojačat će se vulkanska aktivnost na nekoliko mjesta u svijetu, a naročito će aktivno biti područje Indonezije.

Ponašanje ljudi neće biti ništa manje vatreno, bit će agresivniji, impluzivniji i puno manje strpljivi nego inače, a takav će se model ponašanja širiti poput šumskog požara. Savjetuje se umjerenost i prisebnost, pogotovo u situacijama kada stvari ne idu onako kako biste željeli. Umjesto žestine treba usvojiti mirnoću i želju za dogovorom i razrješenjem problema.

Agresivnost, ratovi i vulkanske erupcije naglasit će opasne elemente godine koja dolazi.

Ukoliko sugovornici iskažu svoj temperament, ne treba odgovoriti istom mjerom nego se suzdržati, izbrojati do deset u sebi i pokušati naći rješenje. U nastupajućoj godini Bivola strpljenje će najčešće biti na kušnji, a najbolje će proći oni koji pronađu unutarnji sklad i snagu za savladavanje.

Još jedna negativna posljedica vatrene prirode sljedeće godine bit će snažan porast neetičnog i nelegalnog ponašanja, kako tvrtki tako i pojedinaca, u svrhu ostvarivanja profita. Porasti će korupcija, izbjegavanje plaćanja poreza i prevare, kao što se uvijek događa u kriznim vremenima.

Smirenost, etično poslovanje i konzervativan pristup ulaganjima recept su uspjeha u godini Bivola. 

Sama će se kriza produbiti kada tvrtke koje nisu posvetile dovoljno pažnje svojim financijama i pravilnom upravljanju resursima zapadnu u poteškoće. Jednako tako, oni koji se nisu odnosili prema svojim klijentima s dovoljno poštovanja izgubit će velik dio poslova, jer će svi obraćati više pažnje na odabir mjesta na kojima troše svoj novac.

Unatoč svemu, ova će godina dati dovoljno prilika za zaradu, no jedino u slučaju kada se usvoje konzervativniji pristupi ulaganjima, za razliku od metoda brze zarade. Dobru će godinu imati oni koji se usredotoče na zadovoljavanje osnovnih potreba, jer će potražnja za luksuzom opasti. Pokušaji stvaranja bogatstva na nerealne načine i uz velik rizik bit će vrlo skupa lekcija za ulagače.

Prosperitet očekuje industriju povezanu s vojskom, a što se tiče valuta, dolar bi mogao povratiti stare pozicije vodeće svjetske valute. Uz to slijedi i rast bankarske i osiguravateljne industrije, kao i skok cijena metala. S druge strane, pad će zabilježiti kreativna industrija oglašavanja, marketinga i medija.

Godišnji horoskop za sve znakove možete pronaći ovdje.

04.01.2009. 17:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh