« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
LOCKOUT

Slavni Kobe Bryant potpisuje za Virtus iz Bologne

Prošlog tjedna Kobe Bryant i Virtus postigli su načelni dogovor po kojem bi košarkaš LA Lakersa igrao u Italiji dok u NBA ligi traje "lockout" odnosno prekid svih aktivnosti

Fotografija vijesti
Više o

Euroliga

,

Kobe Bryant

,

Virtus Bologna

,

NBA lockout

Budući da rješenje krize koja je uzrokovala NBA lockout nije na vidiku, mnogi košarkaši iz najbolje lige na svijetu traže angažmane u Europskim klubovima, a jedan od njih je i slavni Kobe Bryant koji će potpisati za Virtus iz Bologne, piše Hina. Za 10 utakmica u dresu ove talijanske momčadi Kobe bi trebao dobiti 2 milijuna i 200 tisuća eura.

Iako se to mnogima čini prevelik iznos za samo 10 utakmica, treba reći da bi Kobe Bryant u sljedeće tri sezone u LA Lakersima trebao zaraditi 83 milijuna dolara.

Prošlog tjedna Kobe Bryant i Virtus postigli su načelni dogovor po kojem bi košarkaš LA Lakersa igrao u Italiji dok u NBA ligi traje "lockout", odnosno prekid svih aktivnosti. Vlasnici NBA klubova ovog su ljeta proglasili "lockout" zbog toga jer nisu postigli dogovor o novom kolektivnom ugovor sa sindikatom igrača.

Kobe Bryant dobro govori talijanski jezik jer je u djetinjstvu sedam godina proveo u Italiji, dok je njegov otac Joe Bryant igrao za nekoliko tamošnjih klubova.

03.10.2011. 19:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh