« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
ŠPICA U PROFILU

Ripper i Filip Dizdar na zatvaranju Dana multimedije

Ripper će na svečanom zatvaranju predstaviti igricu Megdan i USB stick PC&VC

(Menart)
Više o

dani multimedije

,

Profil Megastore

,

Pips Chips & Videoclips

,

Ripper

,

Dubravko Ivaniš

,

Filip Dizdar

,

Megdan

U subotu, 20. ožujka u knjižari Profil Megastore, očekuje vas svečano zatvaranje ovogodišnjih Dana Multimedije. U 11.30h na programu je koncert Filipa Dizdara, a Ripper će u 12.30h svim obožavateljima grupe Pips Chips & Videoclips uživo predstaviti unikatnu retropucačinu MEGDAN i najnoviji USB stick PC&VC.

U akustičnoj formi Filip će izvesti nekoliko svojih skladbi, a tu će se naći i coveri njegovih omiljenih glazbenika poput Elvisa Presleya, Chris Isaaka, Amy Winehouse, Jason Mraza i Gibonnija. Filip je u posljednje vrijeme naveliko okupiran snimanjem pjesama koje ćete moći poslušati na njegovom nadolazećem albumu prvijencu.

Do sada su publici već dobro poznate skladbe 'Ljubav na ulazu' i 'Sunce' s kojom je Filip nastupao na ovogodišnjoj Dori dobivši vrlo brzo epitet radijskog hit singla. Ovih dana planirano je snimanje Filipovog prvog video broja za aktualni singl 'Sunce', a odmah nakon toga ga očekuje studio gdje će snimati skladbu Ante Perkovića pod imenom 'Sreća' s kojim bi trebao nastupiti u Šibeniku na Šansona festu.

Događanje koje slijedi u 12.30 oduševit će sve ljubitelje grupe Pips Chips & Videoclips i internet igrica - Ripper će svim fanovima predstaviti kako se igra "Megdan''.

Ova retro-astropucačina, kako to vole reći dečki, temeljena je na instrumentalnim verzijama songova s "Pjesama za gladijatore" koje ovom prilikom poprimaju zanimljiv i drugačiji kontekst. Kroz šest nivoa igrače vode članovi banda - Šinec, Droid, Junior, Floyd, Kardinal i Daddy.

Služeći se citatima iz pjesama oni pritom savjetuju što i kako činiti u igri. Autor je ilustrator i dizajner Vladimir Šagadin, a programiranje potpisuje webmaster Hrvoje Znaor. Uz igricu, najzanimljiviji USB ove godine sigurno je PC&VC USB na kojem će se nalaziti i ekskluzivni materijali iz karijere benda.

Sve o tome saznajte tijekom igranja igrice zato izađite na "Megdan" - fan s najviše bodova osvojit će ne samo slavu već i posljednji album grupe PC&VC "Pjesme za gladijatore"!

19.03.2010. 12:57:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh