« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Prvi dan zime - što donosi znakovima horoskopa

U astrološkom smislu, ovo je doba godine vođeno Saturnom, planetom koji donosi značenje i strukturu našim životima

Što nam je donijelo Sunce u Jarcu?
Što nam je donijelo Sunce u Jarcu? (FreeDigitalPhotos)
Više o

horoskop

,

zimski solsticij

,

prvi dan zime

Prvi dan zime je za nama, a osim što se radi o prelasku u novo godišnje doba, to ima utjecaja i na naše raspoloženje te ponašanje ovisno o horoskopskom znaku. U astrološkom smislu, ovo je doba godine vođeno Saturnom, planetom koji donosi značenje i strukturu našim životima. 

Svake su godine planeti drugačije poravnati, a ove se godine nalaze u položaju u kojem signaliziraju rađanje novih ideja, mišljenja i stajališta.

Na svakoga će Saturn utjecati na određenoj razini, no neki će ipak jače osjećati njegova zračenja, vibre, utjecaje ili kako god to želite zvati...

Na duhovnom planu promjene će najviše pogoditi Ovna, Raka, Djevicu i Jarca kojima će se po glavi početi vrzmati pitanja o smislu života, ciljevima i dosezima.

S druge strane, dan nakon zimskog solsticija slijedi dan "hladnog mjeseca", dan kada je mjesec u prosincu pun, a na sve će gore navedene znakove utjecati na emocionalnoj razini. S

toga, nemojte se čuditi ako se na djevojku, muža ili najbolju prijateljicu naljutite zbog sitnica. Ipak, niste samo vi krivi, svemir je. 

22.12.2018. 09:00:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh