« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SAJAM

Proizvodi hrvatskog sela u Boćarskom domu

Na sajmu će izlagati 360 izlagača iz svih krajeva Hrvatske, a ulaz za posjetitelje je besplatan

(zagreb.hr)
Više o

sajam prehrane

,

proizvodi hrvatskog sela

,

Boćarski dom

,

zagreb-info

Od 26. do 28. ožujka će se na prostoru Boćarskog doma Zrinjevac u Zagrebu održati 9. sajamska priredba "Proizvodi hrvatskog sela" čije će svečano otvorenje biti  26. ožujka 2010. godine u 12 sati.

Organizacijom manifestacije, već devetu godinu za radom, Grad Zagreb omogućuje zainteresiranim građanima i posjetiteljima Grada Zagreba degustaciju i kupnju tradicijskih domaćih proizvoda do kojih potrošači teško dolaze jer većine proizvoda nema u trgovinama.

Istovremeno malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima s ruralnog prostora Grada Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske pomaže se u promociji i prodaji njihovih proizvoda.

Pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira, bit će posebno zanimljiva IV izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, II Bambino kup te ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda, a za sladokusce pripremanje tradicionalnih hrvatskih jela.

Na sajmu će izlagati 360 izlagača iz svih krajeva Hrvatske, a tijekom održavanja sajma nastupat će kulturno-umjetnička društva i tamburaški sastavi.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

25.03.2010. 15:27:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh