« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
PIJETAO

Pijetao - godišnji kineski horoskop 2021.

Dobro bi bilo da se upišite na neke tečajeve ili neko formalno školovanje koje će vam ove godine ići jako dobro od ruke

Pijetao - godišnji horoskop za 2021.
Pijetao - godišnji horoskop za 2021. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godina Bivola

,

Pijetao kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2021.

Pijetao u godini Bivola nastavlja po starom - dobra sreća iz prošle godine Štakora nastavit će se i u ovoj. Iako će situacije u kojima ćete se naći biti nešto nejasnije nego prošle godine, ipak neće dolaziti nenajavljeno pa ćete imati dovoljno vremena za pripremu. Potrudite se da vam um bude fokusiran i pribran u svim situacijama.

Bilo bi vrijeme i da malo poradite na svojim vještinama, pa se upišite na neke tečajeve ili neko formalno školovanje koje će vam ove godine ići jako dobro od ruke. 

Zarada će vam i dalje biti prilično dobra, ali zato ćete imat više problema u odnosima s ljudima zbog toga što ste privukli neke željne brze zarade putem prevara ili sličnih shema. Na vama je da ih prepoznate i raskrinkate, jer ćete time pomoći i sebi i drugima.

Zdravlje će biti relativno dobro, no bit ćete izloženiji manjim nesrećama, koje bi čak mogle završiti operacijom.

KARIJERA

Strateško planiranje i razvoj bit će vaše snažnije strane ove godine, dobro ih upotrijebite za napredak. No, bitno je da ostanete u kontaktu sa svojim suradnicima i ne izdvajate se, kako bi vam bili od pomoći kada vam to zatreba. Svoje povećane sposobnosti možete iskoristiti i za unaprjeđenje vlastitog posla, no pripazite na okolinu.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Prijatelji će vas ohrabrivati na druženje, koje će privući više očiju na vas. No, ukoliko ste u vezi ili braku, doći će do trzavica koje će pretežno biti uzrokovane tračevima i komentarima drugih ljudi. Ipak, to je vaša veza i vaš partner, pa zanemarite zlobne jezike

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh