« Košarka
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
NBA

Pau Gasol ugasio Grmljavinu

U napetoj završnici Gasol postigao pobjednički poen i eliminirao City Thunderse

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (George Frey/CORBIS)
Više o

NBA

,

Kobe Bryant

,

Pau Gasol

,

atlanta hawks

,

Oklahoma City Thunder

,

NBA doigravanje

Pau Gasol je uhvatio loptu nakon promašaja Kobea Bryanta manje od sekundu do kraja i tako pomogao Los Angelesu da eliminira Oklahoma City Thunder pobjedom od 95-94 u šestoj utakmici prvog kruga doigravanja u Zapadnoj konferenciji u petak.

Bryant je postigao 32 pogotka za aktualne prvake NBA koji su "preživjeli" promašaj trice Russella Westbrooka uz zvuk sirene. Kevin Durant je predvodio Thunder sa 26 koša, dok je Westbrook postigao 21 pogodak.

Oklahoma City je nadoknadila razliku od sedam koševa u zadnjoj četvrtini i došla do vodstva 94-91 zabivši deset koševa zaredom.

Bryantov šut dvije minute do kraja smanjio je vodstvo Thundera na samo koš nakon niza promašaja za obje ekipe. Gasolov pobjednički koš uslijedio je nakon njegovog 18. skoka na utakmici.

Ranije su se Atlanta Hawksi spasili od eliminacije pobijedivši Milwaukee Buckse 83-69 i tako se izjednačili po broju pobjeda u doigravanju Istočne konferencije 3-3. Sedma utakmica se igra u subotu u Atlanti. Jamal Crawford je zabio 24 koša, a Joe Johnson 22 za Hawkse.

Milwaukee je vodio tri koša razlike na poluvremenu, ali je u trećoj četvrtini zabio samo 11 koševa, dok je Atlanta uspjela izgraditi razliku od 20 koševa. (hina/metro-portal)

01.05.2010. 11:38:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh