« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
2015.

Pas - godišnji kineski horoskop za 2015.

Uspješna ravnoteža između privatnog i profesionalnog života zvuči kao bajka, no moguće je dostići je - potrudite se, trebat će vam

Pas - godišnji kineski horoskop za 2015.
Pas - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

Pas kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop 2015.

,

pas godišni kineski horoskop

,

2015. kineski horoskop pas

Godina Koze Psima donosi zanimljiva događanja u svim aspektima života, a jedino će o vama ovisiti kako će to sve proći. Oni koji rade limunadu kad im život da limune neće imati problema, no Psi malo pasivnijeg pogleda na svijet oko sebe mogli bi se naći u raznim nevoljama ako ne porade na svom samopouzdanju. Uspješna ravnoteža između privatnog i profesionalnog života zvuči kao bajka, no moguće je dostići je - potrudite se, trebat će vam.

LJUBAV

Ako vam se čini da ste se nekako udaljili od partnera - u pravu ste, a glavni je razlog nedostatak komunikacije ili nejasna komunikacija kad do nje ipak dođe. Partnera ste birali sami, ne postoji niti jedan dobar razlog zašto s njim ne bi imali iskrenu i otvorenu komunikaciju, jer to je jedini način na koji ćete moći sačuvati svoju vezu ili brak. Ključno je da oboje razumijete potrebe onog drugog, što bez iskrenosti i otvorenosti nećete moći.

POSAO

Dobri odnosi s kolegama ključni su za poslovni uspjeh ove godine, pa iako vam se ponekad čini da u vašem okruženju nema osobe koja vam ne želi podmetnuti nogu ili zabiti nož u leđa, stvarnost je ipak prilično drugačija. Dajte im priliku koju im do sada niste dali, otvorite se i tražite isto od njih, jer samo međusobno povjerenje može vas dovesti do zajedničkog cilja. A kako ste vi onaj samouvjereniji tip, na vama je da povučete prvi potez.

ZDRAVLJE

Bilo bi dobro napraviti jednu generalku, opsežan pregled koji će vam dati jasan uvid u stanje vašeg zdravlja kako biste nakon toga mogli djelovati u pravom smjeru.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:22:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh