« Najave & Događanja
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
LUDA NOĆ

Party United - jedan grad, 15 tuluma

Party će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 01. svibnja 2010. s početkom u 21 sat

(4ART)
Više o

močvara

,

hemingway

,

klubovi

,

Saloon

,

Fanatic

,

KSET

,

tulumarenje

,

zagreb-info

,

klub purgeraj

,

mmc studio

,

klub boogaloo

,

klub aquarius

,

Sirup

,

party united

,

Maraschino

,

INbar

,

Macao

,

Babbar

,

Rush Bar

Agencija 4ART u suradnji s najboljim zagrebačkim klubovima s ponosom predstavlja drugi po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 01. svibnja 2010. s početkom u 21h.

Zagreb će ovog proljeća doživjeti još jedno originalno izdanje PARTY UNITED-a čiji je moto već svima poznat - "15 klubova, 15 partyja, jedna ulaznica, jedna noć, jedan grad".

Riječ je o originalnom event konceptu koji predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja u gradu.

PARTY UNITED obuhvaća cijelonoćni provod u 15 kubova od koji svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvo đače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja.

U cijenu ulaznice od 40 kuna, uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba.

Veliki zagrebački klupski spektakl PARTY UNITED je krajem siječnja oduševio na tisuće posjetitelja noćnih klubova, što najbolje dokazuje broj od preko 10.000 partijanera koji su se 23.01.2010. godine uprkos temperaturi od minus šest stupnjeva Celizijevih, provodili cijelu noć diljem grada.

U želji da ponudi što kvalitetniji i raznovrsniji program, organizator je odlučio uključiti nekoliko novih klubova te se ovaj puta u sklopu PARTY UNITED-a predstavljaju:

Klub Aquarius, Babbar, Boogaloo, Fanatic, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, KSET, klub Macao, Maraschino, MMC Studio, Močvara, Purgeraj, Rush Bar, Discotheque Saloon, Sirup.

Pozivamo vas da doprinesete revoluciji u noćnom životu Zagreba tulumarenjem na PARTY UNITED-u!

U cijenu ulaznice od 40 kuna, uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba.

OSVOJITE ULAZNICE NA METRO PORTALU!!!

Više informacija pronađite na službenim stranicamawww.partyunited-zagreb.com

13.04.2010. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh