« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Ovan - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

astrologija

,

godišnji horoskop 2009.

,

ovan godišnji horoskop 2009.

Ljubav

Već od siječanja 2009. svim slobodnim Ovnovima pruža se prilika za ulazak u novu vezu. Venera, planeta ljubavi ulazi u vaš znak 1. siječanja i donosi vam nove, možda i neočekivane povoljne obrte na emotivnom planu. Ukoliko ste u vezi, upoznat ćete nekoga tko vas neće ostaviti ravnodušnim. Postoji mogućnost da se zaljubite i budete stavljeni na slatke muke. Ukoliko ste u braku, saznat ćete da se nekome sviđate, a to će djelovati vrlo poticajno na vaše, iz prethodnog razdoblja poljuljano, samopouzdanje. Partner će vas pozitivno iznenaditi svojim ponašanjem u prvoj polovici siječanja, a ni drugi načini iznenađenja (recimo pokloni) nisu isključeni. Povoljno razdoblje na emotivnom planu potrajat će sve do početka ožujka i ukoliko ste konačno odlučili unaprijediti svoj ljubavni ili obiteljski život, ovo je idealno razdoblje za to.

Krajem ožujka i početkom travnja moguće su manje krize na emotivnom planu. Ukoliko ste u vezi ili braku, odnosi s partnerom će se pokvariti i možete doživjeti blaža razočarenja. Sljedeće povoljno razdoblje stiže u svibnju. Venera i Mars zajedno će tranzitirati vašim znakom i donijeti vam vrlo značajne događaje na emotivnom planu. U ovom razdoblju bit ćete aktivniji nego inače i upoznat ćete dosta novih ljudi i steći važna prijateljstva, od kojih će se jedno pretvoriti u nešto više od druženja. Dakle, svibanj mjesec vam je vrlo povoljan i ukoliko budete u tom razdoblju bili bez partnera, očekujte pozitivne promjene i ulazak u ozbiljnu vezu. S druge strane, ukoliko ste u vezi ili braku računajte na povoljne ishode vaših zahtjeva koje ste ranije stavili pred partnera. Također, partner će biti u ovom razdoblju dobro raspoložen prema vama i nije isključeno da će vas iznenaditi uplaćivanjem ljetovanja (putovanja) koje ste dugo iščekivali. Sve do kolovoza 2009., na emotivnom planu neće biti bitnijih promjena. Između 15. i 20. kolovoza možete očekivati manje emotivne krize, pojavit će se razne sumnje u partnerovu vjernost i ljubomora. To za posljedicu može imati povećanje tenzije i nervoze u vezi što može rezultirati čestim svađama u tom razdoblju.

Sretan broj - 7
Sretna boja - smeđa
Sretan dan - utorak
Sretni datumi - 7., 16. i 25.
Sretni mjesec - srpanj

 Između 5. i 8. rujna bit ćete u povoljnom razdoblju i možete očekivati lijepe trenutke i emotivno zadovoljenje. Razdoblje lijepih trenutaka će biti kratko, ali slatko. Krajem studenoga i gotovo cijelog prosinca 2009., Mars će biti u povoljnim aspektima s brzim tranzitnim planetima i može vam donijeti ponovno povoljna događanja. Ovaj put glavni aspekti koncentrirani su u Strijelcu (znaku putovanja i inozemstva), pa planirajte zajednički odlazak na put jer će vrijeme provedeno zajedno u ovom razdoblju dodatno rasplamsati i vaše, ali i emocije vašeg partnera. Ukoliko u tom razdoblju budete slobodni, očekujte poznanstvo s osobom iz druge države. Dakle, 2009. će godina na ljubavnom planu za Ovnove biti više nego povoljna.

Posao

Početak 2009. godine donijet će vam mnogo novih događaja na poslovnom planu. Tranzit planeta Mars kroz znak Jarca, vaše prirodno polje karijere odrazit će se i na povoljne, i na nepovoljne okolnosti na poslu. Dobri aspekti ukazuju da postoji mogućnost da u tom razdoblju napredujete dobivanjem višeg položaja ili bolje plaćenijeg radnog mjesta, dok s druge strane posao može biti obilniji i odgovorniji i zahtijevati puno više posvećivanja radnim obavezama. Veljača će donijeti zatišje i kraću stagnaciju. Bit ćete pomalo lijeni za svakodnevne obaveze i donekle mrzovoljni, ali povoljni aspekti koji se formiraju sredinom veljače donijet će vam poprilično visoke novčane dobitke. Sredinom svibnja nepovoljni tranzitni aspekti Sunca i Merkura u znaku Bika (vašem prirodnom drugom polju novca) mogu se nepovoljno odraziti na vaše financijsko stanje i može se dogoditi da u tom razdoblju troškovi pređu dozvoljenu granicu.

U tom razdoblju nemojte posuđivati novac i kontrolirajte troškove. Početkom lipnja čuvajte se u prometu i izbjegavajte dublje razgovore s rodbinom i susjedima jer može doći do svađa.  Ukoliko ste planirali početkom lipnja otputovati na odmor, dobro razmislite gdje ćete ići, kao i preko koje agencije. U ovom razdoblju treba izbjegavati bilo kakvu vrstu dužih putovanja, ali i potpisivanje važnih dokumenata. U srpnju ćete biti u puno povoljnijem razdoblju i očekuju vas pozitivni događaji i novčani dobici.

Listopad 2009. vam je izrazito naklonjen za poslovne aktivnosti ukoliko se bavite privatnim biznisom. Ukoliko ste zaposleni u nekom društvenom sektoru ili državnoj službi, možete očekivati povećanje plaće i poboljšanje opće situacije na radnom mjestu. U studenome neće biti nikakvih promjena, dok u prosincu možete očekivati nekoliko novčanih dobitaka. Najpovoljnije razdoblje je između 1. i 6. prosinca 2009. Sve u svemu dosta povoljna godina na poslovnom planu u kojoj će mnoge stvari doći na svoje mjesto. Povoljna razdoblja za dobitke na igrama na sreću: Između 4. i 17. veljače, početak travnja, između 22. i 30. travanja, sredinom svibnja, krajem lipnja, oko 21. kolovoza, 27. i 28. studenoga, kao i prva polovica prosinca 2009.

Zdravlje

Zbog napregnutih aspekata Saturna u Djevici i Urana u Ribama (vaše 6. i 12. prirodno polje zdravlja) u 2009. godini možete očekivati, u zavisnosti od vašeg osobnog horoskopa i pozicije podznaka, manje ili više zdravstvenih problema. Prvo kritičnije razdoblje nailazi sredinom ožujaka kada se mogu javiti problemi s glavoboljama, zubima u gornjoj čeljusti, dok se i psihički nećete baš najbolje osjećati. Moguć je pad imuniteta i koncentracije pa ćete u ovom razdoblju biti bezvoljni i neraspoloženi. Drugo nepovoljno razdoblje u ovoj godini je rujan. Između 12. i 21. dana tog mjeseca doći će do kulminacije nepovoljnih aspekata u vašem znaku i mogu se javiti želučani problemi, kao i problemi s bolovima u leđima.

Za sve one koji kronično pate od neke bolesti, negativan astrološki utjecaj odrazit će se na pogoršanje zdravstvene situacije. Ovo je razdoblje kada biste trebali posebnu pažnju obratiti zdravlju, naročito ako vam je slabiji imunitet i podložni ste virusima, a ukoliko patite od kroničnih bolesti, poput problema sa krvnim tlakom, migrenom ili išijasom obratite se liječniku na vrijeme, pri prvom javljanju simptoma koji mogu ukazati na pogoršanje zdravstvenog stanja. Ukoliko ste planirali u ovoj godini učiniti nešto za svoj izgled i krenete se baviti rekreativno sportom, kao što je recimo vježbanje u teretani, idealni mjeseci za započinjanje takvih aktivnosti su travanj i svibanj 2009.
(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    

 

20.12.2008. 22:13:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh