« Košarka
objavljeno prije 13 godina
TVRDA TEKMA

NBA: Atlanta dobila Chicago i izjednačila omjer pobjeda

"Premda sam prehlađen dao sam zadnji atom snage, sve za pobjedu moje ekipe", kazao je LeBron James

LeBron James u akciji
LeBron James u akciji (YouTube)
Više o

LeBron James

,

NBA

,

Atlanta Chicago

U drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige košarkaši Miami Heata su u gostima svladali Chicago Bullse 85-75, i sada je omjer u pobjedama poravnat na 1-1, a igra se na četiri pobjede, piše Hina.

Chicago je otvorio zadnju četvrtinu sa 8-2 i time poravnao rezultat na 73-73. No, nakon toga je uslijedila simultanka LeBrona Jamesa, koji zabio 9 od posljednjih 12 poena Miamija. Krilo Chicaga Luol Deng, koji je na prvoj utakmici odlično čuvao LeBrona, sada je samo nemoćno gledao najveću zvijezdu lige kako "trpa koševe".

"Premda sam prehlađen dao sam zadnji atom snage, sve za pobjedu moje ekipe. To bih uvijek napravio, jer ovo je konferencijsko finale i nitko te ne pita za zdravlje", izjavio je LeBron James, koji je utakmicu završio sa 29 koševa i 10 skokova. Dwyane Wade ubilježio je 24 poena i 9 skokova, a Chris Bosh 10 poena.

Kod Chicaga po običaju najbolji je bio Derrick Rose sa 21 košem i 8 asistencija, Luol Deng je dodao 13 poena, a centar Joakim Noah upisao je 9 koševa i 8 skokova.

Košarkaši sada sele u Miami, gdje su na rasporedu treća i četvrta utakmica, u nedjelju i utorak.

19.05.2011. 13:10:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh