« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPAKI

Najzlobniji znakovi horoskopa

Kad vas oplete nečija zlobna jezičina tako da se toga sjećate još mjesecima, možete biti sigurni da se radilo o osobi rođenom u jednom od ova tri znaka horoskopa

Ono kad vam šapnu nešto grozno ...
Ono kad vam šapnu nešto grozno ... (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Djevica

,

Škorpion

,

Jarac

,

zloba

,

znakovi horoskopa

Djevica - ukratko, neurotik s opsesivno-kompulzivnim poremećajem kojem je čišćenje i sortiranje jedini način za oslobađanje od stresa. Zašto ih se treba paziti? Jer su hladni i sve im se svodi na seks, tako da ćete dobiti nož u leđa u trenutku. Što je još gore, provest će koliko god treba planirajući pravi trenutak da vas uništi.

Škorpion - autodestruktivac pun samosažaljenja koji svoj jad mora naturiti cijeloj okolini kako bi se osjećao dobro. Kako su uz to beskrajno ljubomorni i posesivni, jasno vam je da u trenucima kad im niste na dobroj strani možete očekivati svašta, od tračanja do otvrorenih brutalnih uvreda.

Jarac - sudbina je za njih uklesana u kamen, opraštanje ne poznaju, a kako su pravi goniči robova, možete očekivati sve najgore od njih kad odluče prosuti svoj otrov po vama. Pritom neće imati zadrške jer su potpuno nesposobni pokazati bilo kakav osjećaj.

11.12.2015. 13:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh