« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
WOW!

Najveće zavodnice horoskopa

Horoskop nudi odgovor na mnoga zanimljiva pitanja, pa evo jednog - kojih pet znakova krije najopakije zavodnice u horoskopu

Kojih se treba paziti? :)
Kojih se treba paziti? :) (Arhiva)
Više o

horoskop

,

zavođenje

,

Lav

,

Ovan

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Vodenjak

Ovan - sportska građa i izražene crte lica karakteristike su ovog znaka, tako da ako naletite na genijalnu brinetu savršenog stasa ili markantnu crnku svijetlih očiju, to je Ovnica. Najbolji dio cijele priče je njihova koža, meka poput svile koja će vas raspametiti.

Lav - graciozna, no snažna građa odmah na sebe privlači sve poglede, pogotovo fantastične duge noge za koje ne možeš vjerovati da postoje. Uvijek sređena do kraja, uz zlato ili bilo što sjajno, isticat će se u svakom društvu ne samo izgledom nego i osobnošću.

Škorpion - također jače građe, dugih nogu i širokih ramena ove ljepotice imaju senzualne usne i oči koje prodiru u dušu ispod duge, guste kose. Oblače se s ukusom i mjerom, nema šanse da im se dogodi neki promašaj, a ljepota to samo dodatno ističe. Kad je ugledate, gotovi ste.

Strijelac - e, u ovom se znaku kriju najveće ljepotice horoskopa. Iako su prosječne visine i sportske građe, nema šanse da je ne primjetite među stotinu naoko istih žena. Sportska odjećaim je zaštitni znak, originalno prilaze i još originalnije razgovaraju - jednostavno ste začarani u trenutku.

Vodenjak - srednje ili niske žene prekrasnog zaobljenog lica, svijetlog tena i lijepih nogu, no udarna snaga su krupne, meke usne koje odmah poželite poljubiti. Odjeća im je potpuno nevažna - tako i tako je neće biti kad je najvažnije, a prirodna obdarenost glavnim ženskim atributima čini ih neodoljivim.

19.06.2015. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh