« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Najoriginalniji znak horoskopa

Horoskop je nevjerojatno precizan u opisivanju nekih karakteristika osobnosti, a ovaj je znak uvjerljivo najoriginalniji u zodijaku

Vodenjaci prednjače po originalnosti
Vodenjaci prednjače po originalnosti (Metro)
Više o

horoskop

,

Vodenjak

,

originalnost

,

znakovi horoskopa

Horoskop odlično opisuje karakteristike osobnosti osoba rođenih u nekom od znakova horoskopa, a kad je u pitanju originalnost, jedan znak nema nikakve konkurencije - Vodenjak.

Iako je naizgled miran i stidljiv, zapravo se radi o energičnim i ekscentričnim osobama izuzetno visoke razine energije.

Kao zračni znak najbolje koristi svoj mozak u svim situacijama, jer je vrlo intelektualan i svoju snažnu intuiciju nadopunjava preciznom logikom, što sve zajedno daje prilično vatrenu neovisnost od bilo kakvih konvencija.

Na prvi ga se pogled može prepoznati po ekscentričnim modnim kombinacijama, jer i tu slijedi neku svoju unutarnju logiku koji nije jednostavno shvatiti, no to mu priskrbljuje svjetla reflektora i poglede pune divljenja zbog hrabrosti i drskosti s kojima nosi i najluđe kombinacije.

U ljubavi s Vodenjakom recept je jednostavan - nemojte niti slučajno olako shvatiti njegovu iskrenost.

Ako ste rođeni u ovom znaku, posvetite se fotografiji, glumi ili pisanju, a ako vam je do avanture, posao pilota kao stvoren je za vas.

16.11.2016. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh