« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Najinteligentniji znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima ono nešto što ga izdvaja od drugih, a kod ova tri ključan detalj je - inteligencija koje imaju napretek, no ne koriste je baš uvijek ...

Inteligencija krasi ova tri znaka
Inteligencija krasi ova tri znaka (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Blizanci

,

inteligencija

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

najpametniji znakovi horoskopa

Horoskop će vrlo precizno izdvojiti neke karakteristike koje pojedini znak izdvajaju od drugih, a iako je emotivna inteligencija češće odgovorna za uspjeh u životu od one klasično mjerene koju zovemo IQ, evo tri znaka koji apsolutno briljiraju na tom području.

Blizanci - svi će reći da su bistri kad su mali, a to mogu zahvaliti nevjerojatnoj brzini razmišljanja koja im omogućava rješavanje problema s puno manje muke nego ostalima. Uz to, izuzetno brzo uče, no sve je to uzalud ako ih nešto ne zanima - mozak koriste isključivo za stvari koje su im zabavne.

Jarac - praktična inteligencija glavna je odlika ovog znaka koji će uvijek pronaći način rješavanja problema uz pomoć svojeg gotovo pa fotografskog pamćenja iz kojeg će lako izvući nešto što su nekad čuli i primjeniti na najbolji mogući način. Što je još fascinantnije, takve podatke nikad ne zaboravljaju - jednom riješeno, uvijek riješeno.

Vodenjak - ekstremno inteligentan znak prepun pravih pravcatih genijalaca kroz povijest. Njima je test inteligencije mala šala, a uz to su sposobni sagledati probleme iz tako nevjerojatnih kuteva da gotovo da ne postoji nešto što ne mogu riješiti. Fascinantna moć koncentracije pomaže u svemu, no ono što odmaže često je jače od njih - emocionalna nestabilnost.

Eto, birajte ...

19.06.2016. 12:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh