« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ČUVAJTE SE :)

Najgori znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa obično se predstavljaju njihovim najboljim osobinama, no istini za volju, kod ova tri treba biti prilično kreativan da bi se to postiglo

Tko je to opak i pokvaren?
Tko je to opak i pokvaren? (Arhiva)
Više o

Djevica

,

Škorpion

,

Jarac

,

znakovi horoskopa

,

najgori znakovi horoskopa

Horoskop često tumačimo tražeći samo najpozitivnije karakteristike nekog znaka, no kako postoje i oni kojima zvijezde po definiciji daju podle i bezobrazne karakteristike, treba spomenuti i takve stvari ...

Djevica - picajzle koje svoju histeriju i stres oslobađaju slažući odjeću i čisteći stan od i najmanje moguće mrlje nemaju baš emocija, ljubav im je prilična nepoznanica i u vezi ih zanima samo seks. Jedna stvar je sigurna - ako ikad napravite nešto što im se ne sviđa (a toga imaaa ...), zabit će vam nož u leđa kad najmanje očekujete, vrlo promišljeno i učinkovito.

Ne, Djevice nisu roboti, ali bi jako željele biti, a njihova vjernost uključuje samo jednu jedinu osobu - njih same.

Škorpion - da, oni su mračni i uzbudljivi, no jednako tako i totalni autodestruktivci koji će u ponor povući sve oko sebe. U ljubavi su posesivni i ljubomorni do bola, u seksu perverzni, no bez njega jednostavno ne mogu. 

Razmaženi i emocionalno nezreli, napravit će cirkus svaki put kad nije po njihovom, baš kao najgore razmažena dječurlija. Ma kako oni opako, lukavo i inteligentno izgledali i predstavljali se, ispod površine je uvijek zločesti petogodišnjak koji zna da mu sve prolazi.

Jarac - osjećaji su uvijek duboko zakopani i ne dijele se ni sa kim, filozofija je ovih goniča robova koji nemaju sposobnost opraštanja. Hrabrost im je nepoznanica, iako se prave strašno važni, a zapravo su kukavice koje će pobjeći na prvi znak frke.

Uz njih radosti života nema, jer mora biti baš po njihovom ili ničega neće biti, a kako emocije ne znaju pokazati, a kamoli se boriti s njima, ispadi će biti vrlo zli i podli.

12.10.2015. 15:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh