« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ZNATE LI KOJI?

Najgori znak horoskopa je ...

Ovaj znak nije ni pokvaren ni maliciozan, a opet ga svi ostali izbjegavaju zbog jedne svoje karakteristike koja je toliko izražena da - iritira

Djevice su najiritantnije
Djevice su najiritantnije (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Djevica

,

zodijak

,

znakovi horoskopa

,

najgori znak

Djevica je nagori znak horoskopa, ako pitate ostale, i to zbog svoje strasti za analiziranjem i traženjem savršenog reda u svim situacijama.

Uz to, prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Osim toga, u životu su nepopustljive, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće izluđuje.

Djevice su poznate po tome da žele savršen red u svim situacijama, no uz to su i nevjerojatna zlopamtila - ako im napravite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli. 

Ne treba ni naglašavati da Djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i kada ih nerviraju.

Naime, Djevice se fantastično snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržat će za sebe i neće dopustiti da njima negativno utječu na druge ljude. Snažne su, snalažljive i suosjećajne.

Što je još zanimljivije, instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne pomoći im. Nikada vas neće poštedjeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s njima.

16.06.2016. 15:14:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh