« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 14 godina
TEK SAD

Mourinho se pita zašto Wesley Sneijder ne igra u Realu

Jose Mourinho reagirao je na izvrsnu igru Wesleya Sneijdera protiv Brazila i rekao da mu nije jasno kako je Real Madrid mogao pustiti takvog igrača

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder (Getty Images)
Više o

Jose Mourinho

,

Lenzerheide

Bivši trener Intera i novi trener Real Madrida Jose Mourinho brzo je reagirao na izvrsnu igru Nizozemca Wesleya Sneijdera na današnjoj utakmici protiv Brazila.

"Još uvijek mi nije jasno kako je Real Madrid mogao pustiti takvog igrača," kazao je Mourinho. Portugalac je Sneijdera odlično upoznao tijekom njihove suradnje u Interu i sada žali što Sneijder nije krenuo put Madrida.

"Ponekad se u klubovima vuku potezi koji nemaju veze s logikom. Sneijder je ključni igrač nizozemske reprezentacije," dodao je Mourinho.

Sneijder je u dvoboju protiv Brazila upisao pogodak i asistenciju, a imao je i niz sjajnih proigravanja. Na prvenstvu je zabio tri gola, a ukupno 16 u 65 nastupa za "Oranje".

"Nakon lošeg prvog dijela znali smo da nam slijedi možda i posljednjih 45 minuta na turniru. Nismo željeli otići bez borbe," kazao je Sneijder koji je i službeno proglašen za igrača utakmice. (hina/metro-portal)

02.07.2010. 20:08:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh