« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
2015.

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2015.

Kad se nađete u problemu, potražite savjet od starijeg člana obitelji, iznenadit će vas potpuno svjež i neočekivan pristup koji će vam puno pomoći

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2015.
Majmun - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

horoskop

,

godina koze

,

kineski horoskop 2015.

,

majmun kineski horoskop 2015

Godina Koze Majmunima donosi dosta promjena u raspoloženju koje se, ukoliko ne obrate pažnju na to, mogu lako negativno odraziti na obiteljski život. Stoga, pripazite na to kako se i na koga istresate i zašto, a kad god vam se čini da su problemi s kojima se morate boriti preveliki za vas, potražite savjet od starijeg člana obitelji, iznenadit će vas potpuno svjež i neočekivan pristup koji će vam puno pomoći.

LJUBAV

Godina Koze nije baš najbolje razdoblje za ljubav pripadnicima ovog znaka, jer gubitak povjerenja u samog sebe zbog svega što se događa oko vas može uzrokovati i gubitak vjere u vezu, što bi za nju bilo pogubno. No, svaki takav problem zapravo je lako rješiv otvorenim razgovorom, no kako Majmuni po definiciji nisu tome pretjerano skloni, možda ćete se osjećati kako se vrtite u zatvorenom krugu. Jedini koji taj začarani krug može probiti upravo ste vi sami, odlukom da otvorite karte pred partnerom.

POSAO

Pozitivan pristup nešto je što se trebate potruditi zadržati tijekom cijele godine, ma kako vam se to u određenim trenucima činilo nemogućim. Pametno i samopouzdano ponašanje pomoći će vam u nadilaženju svih prepreka koje se ukazuju pred vama, no za to se morate ipak odvojiti od svog, prilično velikog, ega i zavrnuti rukave, jer je konkurencija na svakom koraku, a izazovi su svakodnevni.

ZDRAVLJE

Stabilno zdravlje očekuje Majmune tijekom cijele godine u slučaju da uspiju smanjiti razine stresa na najmanje. No, zbog napetosti na poslu to neće biti lako, stoga, nađite ispušni ventil i riješite se problema.  

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 16:52:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh