« Rukomet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
OLIMPIJSKI CIKLUS

Lini Červaru ugovor produžen do 2012.

Ugovor će biti potpisan čim se obje strane usuglase oko detalja ugovora čiji financijski parametri nisu otkriveni

(Vlado Kos/Cropix)
Više o

Lino Červar

,

OI 2012.

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) na današnjoj je sjednici odlučio produžiti ugovor izborniku hrvatske reprezentacije Lini Červaru do kraja aktualnog olimpijskog ciklusa, dakle do završetka Olimpijskih igara u Londonu 2012.

"Imenovali smo tročlano povjerenstvo u sastavu Zoran Gobac, Damir Poljak i moja malenkost te smo dobili smjernice za pregovaranje detaljnih uvjeta. Ugovor će biti potpisan čim se obje strane usuglase oko tih detalja. O financijskim parametrima ne bih govorio, to je stvar odnosa dviju strana, HRS-a i gospodina Červara," rekao je predsjednik HRS-a Sandi Šola. Sadašnji Červarov ugovor traje do 31. srpnja ove godine,.

Na sjednici Upravnog odbora HRS-a istaknuo je kako su male šanse da dođe do odigravanja susreta Hrvatska - Svijet povodom proslave 60. godišnjice HRS-a i 80. godišnice rukometa u Hrvatskoj. No proslave će svakako biti, razmatraju se dva termina održavanja, a protivnik će najvjerojatnije biti reprezentacija svjetskih prvaka Francuske.

UO je potvrdio odigravanje kvalifikacijskih susreta ženske reprezentacije u Čakovcu protiv Makedonije 3. travnja odnosno u Belom Manastiru u krajem svibnja protiv Litve. Također, Hrvatska će biti domaćin ženskom turniru Mediteranske rukometne konfederacije. Turnir za djevojke rođene 1992. i mlađe (U-17) održat će se u listopadu ili studenom, traju pregovori sa zainteresiranim gradovima domaćinima. (hina/metro-portal)

18.03.2010. 20:38:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh