« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Koza - godišnji kineski horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski godišnji horoskop

,

koza godišnji horoskop 2009

,

Koza kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop 2009

Pred vama je zahtjevna godina, unatoč činjenici da imate podršku koja će ipak biti nedovoljna kako biste bez problema prošli kroz sve teškoće na putu. Ipak, bolje išta nego ništa, pa za svaki slučaj dobro obratite pažnju na svaku pomoć koju dobijete jer je dragocjena. Dosta stvari koje će se događati iskušavat će vaše strpljenje, a kako u tom segmentu nećete imati mnogo prostora, bit će i svađa. Pokušajte ostati što pribraniji i hladniji, jer će inače stres imati velikog utjecaja na vaše zdravlje. Nemojte se petljati u tuđe živote. I materijalna strana bit će nepovoljna, stoga obratite pažnju na svaku transakciju kako ne biste kupili nešto puno skuplje od stvarne vrijednosti. Najbolje je ostati miran i učiti lekcije o životu kako dolaze, trudeći se da ne pogoršate stvari, i pronaći unutrašnji mir.

Karijera

Osjećat ćete da bi napredak na poslu moga biti spor i da će biti više iskušenja i prepreka nego što očekujete, što bi vas moglo lako demoralizirati. Suočit ćete se s dosta problema u poslu, a u rješavanju će vam pomoći mala sretna zvijezda iznad vas, no neće biti dovoljno snažna da odbije baš sve. Djelujte jedino kada ste sigurni da znate što radite i nemojte se obazirati na glasine i tračeve. Sreća će biti šire ruke nakon ljeta, pa se strpite, koristite novac oprezno i dočekat ćete sretan kraj godine.

KOZA DATUMI13. 2. 1907 - 1. 2. 1908
1. 2. 1919 - 19. 2. 1920
17. 2. 1931 - 5. 2. 1932
5. 2. 1943 - 24. 1. 1944
24. 1. 1955 - 11. 2. 1956
9. 2. 1967 - 29. 1. 1968
28. 1. 1979 - 15. 2. 1980
15. 2. 1991 - 3. 2. 1992
1. 2. 2003 - 21. 1. 2004

Materijalna situacija

Iako ispodprosječna, može biti i podnošljiva ukoliko se suzdržite od naglih i nepromišljenih kupovina. Pripazite na moguće prevare i pokušaje nekih ljudi da vam uvale nešto bitno skuplje od prave vrijednosti. Nikako ne posuđujte novac drugima i nemojte nikome biti jamac, jer ćete se naći u još gorim problemima. Uvijek držite jedno oko na novčaniku i izgurat ćete godinu bez gubitaka.

Veze

Same Koze nemaju baš veliku šansu naći svoju idealnu vezu ove godine, ali ne zato što se prava osoba još nije pojavila, nego zbog svih prepreka koje treba prijeći prije nego što se veza realizira. Budite mirniji i sabraniji jer će inaše vaše ponašanje otjerati potencijalnog partnera. Koze u vezi imat će bitno kraći fitilj ove godine i eksplodirat će češće nego inače, obično na bračnog druga ili družicu. Stoga, budite strpljivi jer će inače bijes zamagliti vaše rasuđivanje.

Zdravlje

Problematično, kao i ostatak aspekata života, a naročito se to odnosi na organe koji imaju funkciju pročišćavanja organizma, tj. jetru i bubrege. Bijes pomiješan sa stresom samo će pogoršati stvar, jer će usporiti razgradnju toksina i još više ugroziti navedene organe. Osim toga, bit ćete znatno trapaviji nego inače pa vam slijedi cijeli niz malih ozljeda od padova, ogrebotina i sličnih neugodnosti. Za poboljšanje zdravstvene situacije potrebno je pronaći fizičku aktivnost koja će pomoći izbaciti stres.

Okolina

Problemi u odnosima s ljudima bit će poprilični, jer ćete stalno imati osjećaj da ne surađuju s vama. Vaša komunikacija neće biti uvijek jasna i koncentrirana što će uzrokovati nerazumijevanje i pogrešne interpretacije, koje bi mogle dovesti do svađe. Posebno pripazite da tijekom neke svađe slučajno ne napišete nešto što ćete kasnije gorko požaliti. Kada su drugi loši prema vama, uzvratite osmijehom i ljutite se kasnije koliko god želite, no nemojte reagirati na licu mjesta. Diplomacija vam trenutno nije najjača strana, no prikupite koliko god je ostalo i koristite što više.

 

Pročitajte i Koza - kineski godišnji horoskop 2011

25.01.2009. 20:02:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh