« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
2013.

Konj - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Konja će 2013. godina biti bolja od prethodne, no još uvijek daleko od dobre, tako da trebate biti oprezni

Godišnji horoskop - Konj 2013
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

Konj kineski horoskop

,

godina zmije

,

konj horoskop 2013

Konj na godinu Zmije može gledati kao na još jednu opasnu vožnju po rubu litice, iako to ne treba shvatiti kao nešto negativno. Promjene koje će Konji doživjeti u ovoj godini napravit će od njih bolje osobe, no dobro je znati i da je manje od pola godine povoljno za pripadnike ovog znaka.

Ipak, ne treba zaboraviti da se radi o najsnažnijem znaku kineskog zodijaka, kojem u ovoj godini dobro dođe sposobnost prilagodbe ponašanja, pa bi bilo dobro malo kopirati Zečeve i njihovu fleksibilnost. Ove su godine u igri više sile koje će vam mijenjati osobnost, pa ćete se često naći u dilemi koga poslušati: mozak ili srce.

Sve u svemu, uspjet ćete u nečem novom, što je sjajno, a uz to imat ćete mira na domaćem planu, što će omogućiti koncentriranje na poslovne aktivnosti.

Ove će vam godine najviše odgovarati društvo Koza i Zmajeva.

KARIJERA

Karijera vam ove godine neće biti u prvom planu, jer ćete imati problema s koncentracijom i nikako se nećete uspjeti koncentrirati na posao. Osjećat ćete priličan pritisak i strah od kritike, no, zapravo kritike neće dolaziti i to će vam biti samo isprika za odustajanje. Ne zaboravite tko ste i nađite novu snagu koja će vam omogućiti da se izvučete i iz najgorih situacija i okrenete ih u svoju korist.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

Snažna loša zvijezda nad materijalnom situacijom koja vas je pratila tijekom cijele prošle godine je otišla, tako da će ova godina biti poput klatna koje je pušteno da slobodno maše unaokolo. Bit će i dobrih i sjajnih, ali i loših razdoblja, a na vama je da tijekom onih povoljnih nađete snage za stvaranje zaliha za loše dane. Nastavit ćete teško raditi, no ipak ćete biti u prilici vidjeti pozitivne učinke vaših napora na stanje na žiro računu.

VEZE

Stiže vam zvijezda ljubavi, tako da slobodni Konji mogu mirno početi planirati vjenčanje s osobom svog života, dok će Konji u braku i stabilnim vezama imati više vremena za voljene osobe i povratak žara u vezu. Nemojte probleme uzimati previše k srcu, svi su oni prolazni, na vama je da svoju ljubav napravite trajnom.

ZDRAVLJE

U zvijezdama vam stoji prilično opasna godina za zdravlje, najviše kao posljedica stresa iz prošle i muka oko rješavanja problema u ovoj. Ipak, zdravlje će biti nešto bolje nego prošle godine, a na vama je da počnete mijenjati svoje životne navike koje trenutno nisu pretjerano zdrave u bolje za vas i vaše zdravlje.

ODNOSI S LJUDIMA

U svim odnosima ove godine trebate biti oprezni i koncentrirani, kako vam se ne bi dogodile neke neugodne stvari. Kako ste po prirodi osoba koja vjeruje ljudima, pripazite ipak da vam netko ne proda rog za svijeću. Na poslu se okružite ljudima od povjerenja, nije vrijeme za sklapanje novih poznanstava, a naročito ne naivnost.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 17:18:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh