« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NBA DOIGRAVANJE

Knicksi preslabi za Heat, Memphis produžio nadu

Knicksi su se spasili od eliminacije u nedjelju, ali nisu tu izvedbu mogli ponoviti u petoj utakmici u Miamiju

Fotografija vijesti
Više o

Miami Heat

,

New York Knicks

,

memphis grizzlies

,

NBA doigravanje

,

NBA liga

Ozljedama načeta ekipa New York Knicksa bila je preslaba za ozbiljnije suprotstavljanje Miami Heatu, koji je pobjeom 106-94 osigurao četvrtu pobjedu i time drugi krug doigravanja Istočne konferencije, prenosi Hina.

Bez Imana Shumperta, Barona Davisa i Jeremyja Lina koji su ozlijeđeni, i dok je Amar'e Stoudemire igrao s porezanom rukom, Knicksi su se spasili od eliminacije u nedjelju, ali nisu tu izvedbu mogli ponoviti u petoj utakmici u Miamiju.

Nakon nedjeljnog poraza kada je Dwyane Wade promašio tricu na kraju utakmice čime su mogli osigurati polufinale, Heat je bio oflučan u srijedu ne ponoviti to.

LeBron James je zabio 29 koševa dok je Wade ubacio 19, a Heat je seriju na četiri pobjede zaključio rezultatom 4-1 i u drugom krugu će igrati protiv Indiane.

Carmelo Anthony, koji je u četvrtoj utakmici ubacio 41 koš, sinoć je zabio 35 i bio najučinkovitiji kod sedmoplasiranih Knicksa.

Miami je stvorio prednost od 11 koševa na poluvremenu prije nego ju je povećao i na 19 koševa 19 u drugoj polovici utakmice.

U Zapadnoj konferenciji Grizzliesi su unatoč kolapsu u drugoj polovici utakmice uspjeli svladati Los Angeles Clipperse 92-80 i smanjiti rezultat u seriji na četiri pobjede na 3-2.

Memphis je doživio da mu se vodstvo od 24 koša iz treće četvrtine smanji na šest u zadnjoj četvrtini. Marc Gasol je kod Grizzliesa bio najučinkovitiji sa 23 koša, dok je Zach Randolph dodao 19.

Frustrirani Clippersi su sakupili pet tehničkih prekršaja, a Chris Paul je morao na klupu na samom kraju utakmice zbog bolova u preponi.

Utakmicu je završio sa 19 postignutih pogodaka, dok je Mo Williams zabio 20.

Šesta utakmica se igra u petak u Los Angelesu.

10.05.2012. 11:11:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh