« Rukomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
liga prvaka

HSV kod kuće svladao CO Zagreb

Zagrebački rukometaši bili su ravnopravni s domaćinom samo u prvom poluvremenu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nenad Dugi/CROPIX)
Više o

Ivano Balić

,

CO Zagreb

,

hsv hamburg

,

rukomet liga prvaka

U današnjem susretu 3. kola skupine C Lige prvaka rukometaši njemačkog HSV Hamburga na svom su terenu pobijedili Croatia osiguranje Zagreb sa 35-26 (14-12).

Kod HSV-a najefikasniji su bili Vori sa 7 pogodaka i Lindberg sa 5 golova, od čega je četiri zabio iz sedmeraca. Momčad CO Zagreba predvodlili su Lazarov i Balić sa po 6 pogodaka.

Rukometaši Zagreba bili su ravnopravan suparnik u prvom poluvremenu jednoj od najskupljih europskih momčadi, posebice u drugih 15 minuta. Nakon izjednačenih prvih pet minuta (2-2), HSV je do 11. minute stvorio prednost od četiri gola.

No, Zagreb se uspio vratiti zahvaljući Ivanu Baliću, koji je zabio četiri gola. Uz Balića, četiri pogotka u prvom poluvremenu zabio je i Kiro Lazarov, pa je Zagreb na odmor otišao sa prihvatljiva dva pogotka zaostatka (12-14).

No, na početku drugog poluvremena ponovno "crna rupa" u Zagrebovoj igri, i već u 36. minuti HSV je vodio 21-15. Nakon toga više nije bilo povratka za igrače Zagreba, i prednost HSV-a samo se povećavala.

Od tri hrvatska reprezentativca u redovima HSV-a najviše je pokazao Igor Vori, koji je zabio 7 golova. Duvnjak je upisao 3 pogotka, a Lacković zbog ozljede nije igrao.

Nakon tri kola španjolski Ciudad Real ima maksimalan učinak, a slijede CO Zagreb, danski Handbold i HSV sa omjerom od 2 pobjede i 1 poraza. U sljedećem kolu 15. studenoga CO Zagreb gostuje kod danskog Handbolda. (hina/metro-portal)

 

HSV Hamburg: Bitter, Sandstroem, Schroeder 3, Duvnjak 3, Jansen 2, Lacković, Flohr 3, Vori 7, Gille 2, Lindberg 5, Krzysztof Lijewski 2, Marcin Lijewski 4, Hens 4.

CO ZAGREB: Škof, Šego, Marić, Gajić, Loke 5, Lazarov 6, Kopljar 2, Špoljarić, Lubej, Džomba 3, Josip Valčić, Gojun 1, Štrlek, Vukić 1, Tonči Valčić 2, Balić 6.

SEDMERCI: HSV 4-4, CO Zagreb 2-4.

SUCI: Brunovsky i Canda (Slovačka).

18.10.2009. 20:32:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh