« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
ŠOK ZA ELF

Hobotnica prognozira pobjedu Španjolske protiv Njemačke

VIDEO - Hobotnica Paul koja je dosad precizno predviđala rezultate susreta SP-a, prognozira poraz Njemačke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

Njemačka-Španjolska

,

SP 2010.

,

zona dijeta

,

sjeme

Hobotnica Paul iz vodenog parka Sea Life u njemačkom Oberhausenu priredila je lagani šok svim navijačima njemačke nogometne reprezentacije prognoziravši pobjedu Španjolske u polufinalnom susretu na Svjetskom prvenstvu koji će se odigrati u srijedu u Durbanu (20.30 sati).

Hobotnica je postala velika atrakcija jer je sa stopostotnim uspjehom predvidjela ishode svih dosadašnjih utakmica koje je Njemačka igrala na SP-u, pobjede protiv Australije, Gane, Engleske i Argentine, te poraz od Srbije.

Ustvari, Paul prognozira ishode utakmica njemačke reprezentacije još od EURA 2008., a jedini promašaj imao je u finalu kada je predvidio pobjedu Njemačke, no utakmica je završila rezultatom 1-0 u korist Španjolske.

Paul bira pobjednika tako da se u akvarij postave dvije posudice s hranom koje se razlikuju po tome što jedna ima naljepnicu s njemačkom zastavom, a na drugoj je zastava suparničkog sastava. Koju posudicu Paul izabere, ta reprezentacija pobjeđuje.

Ovoga puta Paul je prvo krenuo prema posudici na kojoj je bila španjolska zastava, ali potom je ponovno krenuo u kruženje bazenom, te je stigao do posudice s njemačkom zastavom, no zatim je još jednom "promijenio mišljenje" i ipak pojeo hranu iz posudice koja je bila označena španjolskom zastavom.(hina/metro-portal)

06.07.2010. 13:54:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh