« Vic dana
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
2024.

Crna kronika 2024. u hrvatskim novinama

Kako će izgledati rubrika Crne kronike u novinama za 14 godina ukoliko bude prihvaćen novi zakon o mirovinama

Fotografija vijesti
Više o

vic dana

,

mirovinska reforma

Ako bude prihvaćen novi zakon o mirovinama, ovako će izgledati CRNA KRONIKA u novinama za 14 godina:

ZAHVALIMO ISKUSTVU PILOTA
Zagreb, 13. siječnja 2024.

76-godišnji pilot Croatia airlines je na posao došao bez naočala koje je zaboravio doma (dioptrija +9; +7), zbog čega je promašio pistu na aerodromu u Velikoj Gorici.
Prinudno je sletio na autoput pokraj Ljubljane, pri čemu je uništio 16 putničkih automobila, 4 kamiona i jedan autobus. Samo zahvaljujući njegovom dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu materijalna šteta nije veća.

OBAVIJEST MIROVINSKOG OSIGURANJA
Zagreb, 13. 01. 2024
.
Svi koji u ovoj tekućoj godini pune 73 godine i imaju više od 50 godina radnog staža dobivaju subvencije za kupovinu novih invalidskih kolica. Na subvenciju imaju pravo svi koji invalidska kolica koriste na radnom mjestu.

78-GODIŠNJI LOPOV U INVALIDSKIM KOLICIMA POBJEGAO

Karlovac, 14. siječnja 2024.
Jučer poslijepodne bezobrazni 78-godišnjak opljačkao je Zagrebačku banku na Trgu bana Jelačića. Nepoznati 78-godišnjak je u invalidskim kolicima upao u banku i od službenica banke zatražio novac. Mlađa službenica (67-godišnja M.P.) nije se uplašila, već je odmah alarmirala policiju. Na mjesto događaja su se dovezli 72-godišnji policajac I. Horvat i godinu dana mlađi A. Perić, koji je vozio službeno vozilo i nespretno parkirao u obližnju fontanu. Bezobrazni lopov je bez plijena zbrisao u invalidskim kolicima!

76-GODIŠNJI PEKAR ZAMIJENIO BRAŠNO GIPSOM
Gospić, 15.siječnja 2024.

76-godišnji Ivo Grgić greškom je zamjenio gips brašnom. Do greške je došlo kad mu je 75-godišnji dostavljač greškom dostavio većice gipsa umjesto brašna. Ivo nije mjenjao naočale već 10-tak godina iako mu je u međuvremenu dioptrija ljevog oka s + 2 narasla na +13.

71-GODIŠNJI RADNIK PAO S GRAĐEVINSKE SKELE
Split, 13. siječnja 2024
.
Pri obnavljanju fasade ozbiljnije je povrijeđen Ive Baikoza iz Splita. Radnik je zbog nedostatka radnog iskustva pao sa građevinske skele na 83-godišnjeg šefa gradilišta, koji je tražio svoju zaštitnu kacigu zametnutu za vrijeme marende. Oba povrijeđena radnika prevezena su u bolnicu.

TIJEKOM OPERACIJE ISPALA MU ZUBNA PROTEZA
Vinkovci, 14. siječnja 2024.

78-godišnjem kirurgu Borisu M. juče se dogodio nemio događaj. Tijekom operacije trbušne šuplijne pacijentice M.D. ispala mu je zubna proteza, što je je kirurg primijetio na gablecu. Kirurg je pacijentici M.D. zaprijetio tužbom ako ne podmiri troškove za njegovu novu protezu...

25.11.2010. 12:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh