« Rukomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Červaru novi ugovor prije Pekinga

Kavrana ne zabrinjavaju previše Červarove riječi
Kavrana ne zabrinjavaju previše Červarove riječi
Više o

Željko Kavran

,

Lino Červar

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran ponudio je svoje mišljenje o statusu izbornika Line Červara, koji sve glasnije govori o odlasku iz reprezentacije. Naravno, čelni čovjek našeg trofejnog sporta ni u ludilu se ne želi odreći najuspješnijeg izbornika...

- Nikad nitko nije, igrači ili stručni stožer, tražio povećanje plaće. Lijepo je kapetan Metličić rekao da igra za obitelj i domovinu. To je njihov moto. Pitanja u vezi nagrade nisu postavljali ni igrači ni izbornik. Što se tiče izborničke plaće, ona je poslovna tajna, ali je u odnosu na neke druge izbornike mala - rekao je Kavran koji se osvrnuo na Červarov ugovor koji traje do 2009.

Dobili smo informaciju da će na dvorani u Zadru sve biti gotovo do lipnja, međutim, moramo odaslati gdje će se igrati olimpijske kvalifikacije već 15. ožujka, pa će se vjerojatno igrati u Zagrebu.” 
Željko Kavran
predsjednik HRS-a
- Mi ćemo mu ponuditi novi, prije OI u Pekingu. Naravno, četverogodišnji. Nismo neozbiljan savez koji dvaput godišnje mijenja izbornika. Lino Červar i Bengt Johansson su najbolji treneri u povijesti. Treba im samo pobrojati rezultate. Nečije mišljenje je jedno, a rezultati su drugo - ustvrdio je Kavran. 

Piše: jl
30.01.2008. 01:22:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh