« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
2015.

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2015.

Bivoli će morati malo otvoriti um i početi prihvaćati praktičniji pristup rješavanju problema, lišen pretjeranih emocija i s puno više strpljenja kako za sugovornike, tako i za sebe

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2015.
Bivol - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

Bivol kineski horoskop

,

bivol godišnji kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za 2015

,

2015 kineski horoskop

Godina Koze Bivolima ne donosi puno olakšanja, no istovremeno otvara priliku da se odnosi u obitelji srede za duži vremenski period na način koji će svima odgovarati. No, kako bi to postigli, Bivoli će morati malo otvoriti um i početi prihvaćati praktičniji pristup rješavanju problema, lišen pretjeranih emocija i s puno više strpljenja kako za sugovornike, tako i za sebe.

LJUBAV

Bivoli će se ove godine čvrsto držati svih odluka koje će donijeti u vezi ljubavi, ma koliko ta njihova tvrdoglavost istovremeno stvarala probleme i činila ih emocionalno nezadovoljnima. Stoga, kad donosite odluke vezane za ljubav, budite sigurni da ste dobro odvagnuli sve argumente za i protiv i da ne donosite odluku naprečac. No, kako god turbulentna godina bila, kako će se približavati kraju tako ćete se i vi omekšavati i sve će završiti kao u nekoj sretnoj romantičnoj komediji.

POSAO

Karijera će Bivolima tijekom godine Koze zadavati lagane glavobolje jer neke stvari jednostavno kao da ne žele sjesti na svoje mjesto. Razlog tome je jednostavan - iako temeljit po naravi, Bivol ponekad ima tendenciju brzati u stvarima za koje vjeruje da su ispravne, što uzrokuje probleme. Zreo i racionalan pristup uvijek je najbolji pristup za Bivola u poslovnom okruženju, pa još ako uspijete urođenu aroganciju zadržati po strani, uspjeh je zagarantiran. Godinu treba iskoristiti za završavanje projekata koji leže razbacani po ladicama.

ZDRAVLJE

Fizičko će zdravlje tijekom cijele godine biti gotovo besprijekorno, no veći će se problemi zbivati na psihičkom planu zbog velike količine stresa koja vas očekuje u poslovnom dijelu života. Stoga, čim osjetite neke tegobe, ne sramite se posjetiti liječnika kako sitni problemi ne bi postali životni.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:16:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh