« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Čuvajte svoje supruge i kćeri jer dolaze

Backstreet Boys!

Sve u stilu jednog od njihovih najpoznatijih stihova: Backstreet's back all right!

Više o

Backstreet Boys

,

Backstreet Boys Zagreb

Službeno je potvrđeno! Nevjerojatna turneja, spektakularno putovanje u najbolje godine devedesetih, ime koje je poznato svima slušali oni AC/DC ili Metallicu, savršena prilika za najbolji ženski provod ikada, možda prva i posljednja šansa da najveće hitove najpopularnijeg boy benda doživite uživo u Zagrebu, u organizaciji lupa promotion.

Sve u stilu jednog od njihovih najpoznatijih stihova: Backstreet's back all right!

Najpoznatiji boy bend na svijetu stiže u Hrvatsku u okviru svoje najnovije turneje kojom promoviraju posljednji album This is us. Europski dio turneje počinje u Portugalu, a završava u Danskoj.

Nastupaju u zemljama gdje su imali najviše obožavatelja jer nakon nekoliko godina zatišja i traženja najboljeg puta za nastavak karijere, zaključak je bio konkretan - Backstreet Boys žele ponovno na scenu i u gotovo originalnom sastavu izvoditi, među ostalim, ono u čemu nemaju konkurenciju - svoje najveće hitove.

U trenutnom sastavu benda nalaze se Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell i A.J. McLean. Kevin Richardson više nije dio grupe jer se na žaljenje milijuna obožavateljica diljem svijeta odlučio u potpunosti posvetiti obiteljskom životu. Dakle standardna petorka ovaj puta u četveročlanom sastavu.  

Ali zbog čega su najbolji? Zbog čega su svima poznati? Zbog čega su bolji i od Take That i od N'Synca? Backstreet Boys su do danas osvojili više od 350 nagrada i prodali oko 100 milijuna albuma. Na ljestvici top 40 Billboarda imali su čak 13 hitova kao što su I'll never break your heart, Everybody, Show me the meaning of being lonely, I want it that way, Quit playin' games with my heart... Rijetko tko se ne sjeća tih zaraznih melodija.  

U Zagrebu nas 27. studenog očekuje odličan show stoga uopće ne čudi činjenica da je među  hrvatskim medijima i publikom nakon neslužbene najave koncerta - vijest o dolasku ove američke grupe odjeknula kao prava glazbena atrakcija. Samo na Facebooku grupa njihovih hrvatskih obožavatelja broji već 1300 članova .

S obzirom da su žene na njihovim koncertima padale u nesvijest ili u trans te ostavljale muževe i dečke, kako se i vama to ne bi dogodilo budite i VI 27. studenog uz njih na BACKSTREET BOYSIMA!

Ulaznice po cijeni od 200 kn za stajanje, 250 kn za tribinu i 500 kn za lože možete kupiti od 15. srpnja na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem www.ticketpro.hr.

22.09.2009. 10:04:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh