Metro-portal.hr

objavljeno 16.12.2010. 13:38:00
BOLJA GODINA!

Veliki godišnji horoskop za 2011.

Kreativnost, rješavanje tereta prošlosti i novi pogled na svijet su glavne karakteristike 2011., uz porast optimizma i međusobnog razumijevanja

Godišnji horoskop 2011.

Godina na izmaku donijela je velik broj događaja koji su imali planetarni i lokalni utjecaj, mnoge katastrofe i općenito unijela nesigurnost u ljude širom svijeta. Glavno pitanje u ovo predblagdansko doba jest kakva će biti godina koja dolazi?

>> PROVJERITE GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP ZA 2011.

Astrološka predviđanja za nastupajuću godinu prilično su optimistična, kako globalno tako i za pojedine znakove. Konjukcija Jupitera s Uranom na samom početku godine, 4. siječnja, donijet će sjajne ideje za rješavanje problema, a optimizam će se dodatno pojačati 22. siječnja Jupiterovim ulaskom u Ovna. Već par dana nakon toga Saturnovo retrogradno kretanje profilirat će ideje u nešto izvedivo i moguće, prizemljenije i jasnije.

Ulazak Sunca u Ovna na prvi dan proljeća uz uobičajenu simboliku pupanja i novog života pojačat će nade u dobru godinu, a osjećaj ljubavi i zadovoljstva donijet će Venerin ulazak u Ribe u pratnji Neptuna na početku travnja.

Sanjarenje će prekinuti retrogradno kretanje Merkura u prva tri tjedna travnja, jer će stvoriti buku u komunikacijskim kanalima i zakomplicirati neke dogovore koji su se činili zaključenima. Naravno, glavni savjet u takvim vremenima jest: provjerite sve dvaput i dobro čitajte sitna slova na kraju.

Realističan pristup bit će najbolja politika i tijekom tranzicije planeta u Bika, počevši od ulaska Sunca 20. travnja pa sve do Jupitera 4. lipnja. Ovakva neuobičajena gužva dobar je podsjetnik da su najbolja rješenja uvijek ona najjednostavnija, a dodatne dobre vibracije dat će zaokret Saturna i Jupiterov harmoničan odnos s Plutonom nekoliko dana kasnije koji će na svjetlo dana izbaciti ideje koje su dugo ležale zaboravljene.

Alternativni način razmišljanja, koji može donijeti mnogo dobra, povoljno je aspektiran na početku kolovoza, kada Neptun nakratko posjećuje Vodenjaka. Jesen je uglavnom doba kada se polako zaključuju poslovi započeti ove godine, pa potrebnu učinkovitost osnažuje ulazak planeta u Škorpiona početkom listopada, da bi sjajnu osnovu za godinu koja će doći dao još jedan odličan aspekt Jupitera i Plutona krajem mjeseca.

Sam kraj godine obilježit će još jedna lagana konfuzija koju će retrogradni Merkur izazvati u zadnjem tjednu studenoga i prva dva tjedna prosinca, no ipak će na kraju zaključak biti da je godina bila dobra, bitno bolja od 2010. i da su tijekom turbulentnih perioda uspješno pronađeni putevi rješavanja problema na svim planovima života, od privatnog do poslovnog.

Detaljnu astrološku analizu 2011. godine pročitajte u godišnjim horoskopima za sve znakove zodijaka. 

Evo godišnjeg horoskopa za 2011. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Pročitajte i kineski horoskop za 2011. godinu

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

16.12.2010. 13:38:00
http://metro-portal.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2011/52687/