Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2020. 21:32:00
ŠKORPION

ŠKORPION - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Škorpionima najavljuje promjene u romantičnoj vezi, vrlo vjerojatno na bolje!

Godišnji horoskop za 2021. za Škorpiona
Godišnji horoskop za 2021. za Škorpiona (Metro)

Godišnji horoskop za 2021. Škorpionoma savjetuje diskreciju, čime Škorpionima ponekad može biti teško upravljati. Neka vam romantične veze ne budu prioritet. Informacije o svom radu i financijama zadržite za sebe. Biti previše otvoren o takvim stvarima može ih dovesti u opasnost. Dakle, pokušajte živjeti ovu godinu suzdržano; to će vas dovesti do uspjeha.

Ljubav

Za 2021. godinu Zvijezde sugeriraju veliku promjenu u vašoj romantičnoj vezi. Ako se već viđate s nekim, ovo bi mogla biti savršena godina za zaruke. Najbolje bi bilo zaprositi tu osobu između sredine travnja i prvog tjedna svibnja, kada je Venera u Biku.

Ako vam zaruke nisu na umu, onda su to druga velika pitanja koja će vam postaviti glavu u vašoj vezi. Je li pravo vrijeme za dijete? Ako ste slobodni, biste li trebali započeti romantičnu vezu? Ako ste u vezi, je li vrijeme za prekid veze? Razmotrite ova pitanja početkom godine. Do jeseni, Mars u Jarcu javit će vam što trebate učiniti. 13. svibnja prijateljski znak Riba posjetit će nakratko i Jupiter pa će vam do 28. srpnja kad se vraća u Vodenjaka zvijezde biti jako naklonjene.

Posao

Ove godine bit ćete najproduktivniji kada radite sami. Ako je moguće, pronađite prostor u kojem ćete biti izolirani. Suradnja s drugima najvjerojatnije će vam samo odvratiti pažnju s onog što je zapravo važno. Ne izbjegavajte timski rad ako se to od vas traži, ali nemojte namjerno tražiti projekte povezane s timskim radom.

Od siječnja do sredite svibnja, zatim od kraja srpnja do studenog, Jupiter će biti u Vodenjaku (ali ne u retrogradnom). To će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mjestu. Vjerojatno ćete imati neki izbor što ćete raditi na poslu, pa svakako odaberite nešto u čemu uživate. To će vam pružiti priliku oboje pronaći sreću na poslu i naučiti nešto novo.

17. studenoga je najbolji dan godine za vas, jer se Pluton poravnava sa Suncem na taj dan, Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil sa romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti. 

Ove ćete godine biti vrlo zauzeti poslom i vjerojatno će vam zaokupljati misli većinu vremena. Iako ovo može biti opterećujuće, isplatit će se - doslovno. Vjerojatno ćete ove godine dobiti veliki bonus, a inače ćete imati stabilne financije. Nakon što se sredinom srpnja završi retrogradni Jupiterov put u Jarcu, iskoristite dio svog teško stečenog novca za liječenje sebe i svojih najmilijih.

Zdravlje

Najbolje je da ove godine dodatno usredotočite na svoje zdravstveno stanje. To uključuje i vaše mentalno i fizičko zdravlje. Međutim, vašem će mentalnom zdravlju vjerojatno trebati više pomoći tijekom retrogradnog Merkura. Ove će godine biti raznih događaja koji će vas umoriti i zbog kojih ćete biti pod stresom. Iz tog razloga morate pronaći stvari koje vam mogu pomoći da se opustite i napunite baterije.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 21:32:00
http://metro-portal.hr/skorpion-godisnji-horoskop-za-2021-godinu/129496/