Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2010. 15:37:54
ŠKORPION - 2011.

Škorpion - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2011. donosi kraj jednog ciklusa na ljubavnom planu, probleme s ulaganjima i dobre poslovne aspekte od svibnja

Fotografija vijesti

Ući ćete u novu godinu puni planova i elana za njihovo provođenje, nošeni snagom Jupitera i potaknuti probuđenom kreativnošću koju će donijeti Saturn. Prilično intenzivan socijalni život cijele će vam godine odvlačiti pažnju od problema u kući i na poslu, stoga budite oprezni i nemojte pretjerivati, nužno su vam potrebni češći odmori uz potpuno opuštanje. Kako će na svim područjima života događaji biti jednako intenzivni, morate pokazati velik stupanj samokontrole kako godinu ne bi bacili u vjetar.

Povoljna razdoblja

Braća i sestre, komunikacija

prosinac 7. do siječanj  15.

Zdravlje u kući ili majka

siječanj  15. do veljača 23.

Ljubav, djeca i kreativnost

veljača 23. do travanj 4.

Rad i zdravlje

travanj 4. do svibanj 12.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

svibanj 12. do lipanj 22.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

lipanj 22. do kolovoz 3.

Putovanja, obrazovanje, duhovnost

kolovoz 3. do rujan 19.

Karijera, društveni ugled

rujan 19. do studeni 11.

Komunikativnost, prijateljstva

studeni 11. do prosinac 31.

LJUBAV

Bliži se kraj jednog ciklusa na ljubavnom planu, pa će dobar dio Škorpiona unijeti ozbiljne promjene u svoj život. Ovo ne znači nužno i promjenu partnera, nego promjenu odnosa snaga u vezi. Što se tiče slobodnih Škorpiona, njihov cilj za ovu godinu je pronalazak novog, odgovarajućeg partnera koji će donijeti novu energiju u njihov život.

Ključne korake poduzet ćete u prvom dijelu godine, kada ćete postavljati pitanja o svrhovitosti odnosa koje održavate s partnerom, a odgovori će stizati dugo i polako. Osjećat ćete se nemoćno, stoga je potrebno zadržati samokontrolu i dobar dio misli ostaviti za sebe. S partnerom podijelite destiliranu verziju, bez snažnih izraza osjećaja i eksplozija koje su vam do sada bile uobičajene. Jedino tako uspjet ćete napraviti nešto konstruktivno.

Subjektivan pogled na svijet pravo je svakog čovjeka, no kako će vam Saturn zamagliti razum i onemogućiti jasno razmišljanje, vrlo je važno da dvaput promislite prije nego što kažete nešto što ćete odmah požaliti.

Nakon što Jupiter uđe u vaš partnerski znak Bika u lipnju, razdoblje do kraja godine bit će čarobno na polju romantičnih veza, tako da će svaki Škorpion moći pronaći partnera prema svojim najskrivenijim željama. Naravno, bilo bi dobro ne iskorištavati novostečeni šarm na baš svakome koga sretnete, ne rasipajte se na sve strane nego se usredotočite na svoje želje i pronađite pravu osobu.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Kao potpuna suprotnost ljubavnom, profesionalni život gotovo pa je posut ružama sve do samog kraja godine. Bit ćete promišljeni i odlučni, vodit ćete posao na način koji vam najviše odgovara i koji donosi najbolje rezultate, pa se trebate malo potruditi istaknuti svoje zasluge kako bi dobili nagradu koja vam ne smije izmaći.

Komunikacija s okolinom bit će prilično kvalitetna, gotovo iznenađujuće dobra, no povremeno ćete ipak morati upotrijebiti svoju žaoku kako bi kolege vratili na pravi put. Tu se osjeća padajući utjecaj Jupitera, jer će takvi ispadi biti sve rjeđi i blaži.

Ograničavajuća razdoblja

Rad i zdravlje

ožujak 30. do travanj 23.

Društveni događaji, prijatelji, karijera

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Zarada

studeni 23. do prosinac 13.

Pokušajte se pridržavati rasporeda koji ste sami odredili, jer ćete na taj način držati situaciju pod kontrolom i spremno ubrati financijsku nagradu za uspjeh. Da, ova je godina financijski bolje aspektirana od prethodne, no jedino u slučaju da vas ne obuzme proljetno ludilo i sokovi u tijelu prevladaju zdrav razum.

U tom slučaju mogli bi se lako naći u problemima, jer ulaganja nisu posebno dobro aspektirana, upravo suprotno. Potreban je velik oprez u jesenskim danima kada bi vas dobar prijedlog mogao ponijeti u krivom smjeru.

Najbolje će razdoblje biti tijekom travnja i svibnja kada ćete moći napraviti gotovo sve što poželite, pa iskoristite taj period kako biste završili neke projekte koje ste zanemarivali i započnite nove koji su baš po vašem ukusu. Ipak, pripazite da vas posao potpuno ne obuzme i da ne pregorite radeći, zadajte si tempo koji ćete moći izdržati.

 

ZDRAVLJE

Sam početak godine je najkritičniji, jer stres polako počinje uzimati danak i oslabljuje vam imunitet. Saturn će tu odigrati ulogu loše planete, oduzimajući vam energiju i čineći vas iznimno osjetljivim na bolest. Pazite na pluća i respiratorni sustav, a moguće su i česte upale grla. Izuzetno je važan redovit i dug san, koji vam može vratiti dio izgubljene energije, a drugi dio će nadoknaditi kvalitetnija i promišljenija prehrana.

Pogledajte horoskop za ostale znakove zodijaka:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

14.12.2010. 15:37:54
http://metro-portal.hr/skorpion-godisnji-horoskop-za-2011/52685/