Metro-portal.hr

objavljeno 22.12.2014. 11:55:13
2015.

Blizanci - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. za Blizance donosi vijesti o novom poslu koji će tijekom godine uspješno dobiti, a na privatnom planu će veze postati zrelije i ozbiljnije

Godišnji horoskop za Blizance za 2015.
Godišnji horoskop za Blizance za 2015. (Metro)

Godišnji horoskop za 2015. Blizancima donosi pregršt nada i dobrihh vijesti, a među glavnim događajima ove godine bit će mogućnost dobivanja novog posla oko 20. ožujka kad će pomrčina Sunca napuniti poslovno područje vašeg horoskopa novom energijom.

Tijekom cijele godine najbolji su izgledi upravo za poslovne podvige jer će maštoviti Neptun prolaziti kroz područje karijere, tako da će umjetnički pokušaji dobiti realne šanse za uspjeh i ostvarenje. Uz to, tijekom ove godine preuzet ćete više odgovornosti za uspjeh veze pod utjecajem ozbiljnog Saturna koji će u prvoj polovici godine prolaziti područjem partnerstva u vašem horosokop.

Turneju će nastaviti sredinom rujna sve do kraja godine, što će sve zajedno utjecati da postanete glavna osoba za zaradu u vašem kućanstvu. Partner će imati problema u tom segmentu života, moguće su čak i bolesti koje će ga spriječiti da više pridonese zajedničkom budžetu.

Blizanci kao zračni znak uvijek su zainteresirani za intelektualne stimulanse, što će biti naročito izraženo u prvih sedam mjeseci ove godine kad će Jupiter biti u području učenja vašeg horoskopa. To je vrijeme najbolje iskoristiti za dodatno obrazovanje ili završavanje nekih davno započetih edukacija. Nakon 11. kolovoza Jupiter prelazi u područje doma, a njegov snažan utjecaj mogao bi donijeti i preseljenje u novi i veći stan.

POSAO

Posao je Blizancima sjajno aspektiran tijekom cijele godine zahvaljujući prolasku Neptuna kroz područje karijere tijekom cijel 2015. godine. Napredovanja su najmanje što vam se može dogoditi, jer će većina vas pod utjecajem idealističnog Neptuna zavoljeti svoj posao, čak i ako to do sada nije bio slučaj.

Oni kojima to neće poći za rukom bit će vrlo lako pronaći novi posao koji će ih ispunjavati, pogotovo ako ga potražite u kreativnim sektorima filma, fotografije ili mode, a nije loša ideja ni pokušati s radom u humanitarnim organizacijama.

Prava poslovna ponuda doći će ubrzo, već oko 20. ožujka kad će pomrčina Sunca ispuniti vaše područje karijere novom, snažnom energijom. No, tijekom ljetnih mjeseci, naročito između 15. srpnja i 17. rujna trebate dobro pripaziti da ne ostanete bez snage zbog prevelike količine posla, jer se u tom periodu Saturn nalazi u vašem području zdravlja.

Savjet za sve koji traže novi posao i dobivaju ponude - ako se morate odlučiti između fiksne plaće i postotka od prodaje, ovo je godina kad trebate izabrati drugo, jer će vam Pluton cijelu godinu provesti u području inspiracije, a kako je poznat po sjajnim idejama koje donosi, može se reći da ćete prodavati hladnjake Eskimima na šlepere. Stoga, provizija.

Ključni datumi:

20. ožujka - pomrčina Sunca donosi izvanrednu poslovnu ponudu
15. srpnja - ulazak Saturna u područje zdravlja može usporiti poslovne procese zbog bolesti

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Saturn će svoj ograničavajući utjecaj u većem dijelu godine rasprostrijeti na ljubavnom planu, tako da Blizanci koji nisu u vezi ne bi trebali imati velika očekivanja od ove godine - prilike za novu vezu bit će rijetke i ne baš povoljne. Uz to, dobar dio predstavnika ovog znaka zakopat će se u posao i neće ni tražiti novosti na romantičnom planu.

Blizanci u vezama mogli bi iskusiti probleme oko 4. travnja kad će pomrčina Mjeseca poslati negativne energije u vaše područje romantike. Veze koje su na rubu pucanja oko ovog će datuma imati najviše problema, no dobar će ih dio uspjeti preživjeti zbog odlične komunikacije koja je urođena Blizancima. No, iskrenost je preduvjet za takav rasplet situacije.

Velik broj Blizanaca iskusti će probleme u vezi zbog novca, jer kad jedan partner znatno više zarađuje od drugog, trebalo bi pravednije i podijeliti zajedničke troškove.

No, zadnjih pet mjeseci godine donijet će znatno poboljšanje stanja u vezama, kad Jupiter uđe u područje partnerstva i ljubavi, pa će oni čije su veze preživjele turbulentni dio godine imati zasluženo idilično razdoblje ljubavi i međusobnog razumijevanja.

Ključni datumi:

4. travnja - pomrčina Mjeseca uzrokuje probleme u vezama

ZDRAVLJE

Cijela godina u znaku je dobrog zdravlja, bez nekih istaknutijih problema u slučaju da se redovno odmarate. Količina posla koja će biti veća nego ikad do sad ne smije se zanemariti, pogotovo u gore navedenom periodu kad bi vam Saturn mogao stvoriti ozbiljne zdravstvene probleme zbog povećanog stresa i nedovoljno odmora. Najbolji savjet koji vam možemo dati jest da od samog početka godine napravite čvrst raspored vježbanja i odmora kojeg ćete se držati cijele godine, bez obzira na sve - jedino tako ćete uspješno sačuvati svoje zdravlje.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:55:13
http://metro-portal.hr/blizanci-godisnji-horoskop-za-2015/89158/