Metro-portal.hr

objavljeno 30.01.2022. 20:14:00

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za Zmije objašnjava ovom znaku da bi mogli baš malo bolje paziti na sebe u poslu, no i na svoje zdravlje

Godišnji kineski horoskop za Zmiju
Godišnji kineski horoskop za Zmiju (Metro)

Godišnji kineski horoskop za Zmije kaže ovom znaku da će biti puno povoljnih prilika, ali pazite da ih ne propustite zbog svoje tvrdoglavosti. Naučite prihvaćati savjete, niste baš uvijek u pravu. 

Posao

Tigar vam donosi povoljne energije ali biti će potrebno puno vremena, rada i energije da biste postigli rezultat. Nemojte očekivati brze rezultate i laku zaradu. Ukoliko želite zadržati postojeću poziciju, to ćete ostvariti bez većih napora. Financije su stabilne, bez većih oscilacija. Dodatne prihode možete ostvariti kroz prekovremeni rad ili dodatni honorarni posao. Ne preporučuju se veća ulaganja, naročito ne ona visokog rizika.

Ljubav

Vaša intuicija će dobro raditi i brzo ćete uočiti tko glumi a tko je iskren. Budite uporni i nemojte lako odustajati od potrage. Zmije u vezi/braku trebaju posvetiti dovoljno vremena svojem partneru i njegovim emocionalnim potrebama. Partner će osjećati da ga uzimate zdravo za gotovo i da ga ne poštujete. Pokažite mu da vam je na prvom mjestu i koliko cijenite njegovu prisutnost u vašem životu. Dajte mu iskrenu ljubav i pažnju. Društveni život i odnosi na poslu će biti stabilni, ali pazite da nemate prevelika očekivanja od drugih. 

Zdravlje

Moguće su razne psihosomatske bolesti, pa u ovoj godini odvojite vrijeme za opuštanje, meditaciju i osobni razvoj. Puno sna, boravak u prirodi i kvalitetna prehrana mogu značajno poboljšati zdravstvenu situaciju.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 20:14:00
http://metro-portal.hr/zmija-godisnji-kineski-horoskop-za-2022-godinu/136284/