Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 17:12:57
VODENJAK - 2013.

Vodenjak - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2013. donosi novo buđenje kreativnosti i uspješnu godinu na svim područjima života

Vodenjak - godišnji horoskop za 2013.
Vodenjak - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za 2013. za Vodenjake donosi dugo očekivanu promjenu, jer ako vam je 2012. bila godina muke i vraćanja unatrag u raznim aspektima života, ova će vam donijeti toliko željeni predah i odmor. Napokon ćete pobrati zaslužene plodove svog rada, kaže Vodenjacima Saturn, planet vladar znaka, koji se nalazi blizu Sjevernog Mjesečevog čvora.

Takav utjecaj Saturna tjera vas na donošenje odluka, preispitivanje stavova i odgovornije ponašanje u globalu, a za te napore nagrađeni ste uspjehom. Naravno, tu se misli na one koji stvarno zapnu i naprave nešto tijekom godine.

No, takav utjecaj ujedno vas tjera na razmišljanje o svojim dosadašnjim djelima, uspjesima i neuspjesima, kao i o preslagivanju prioriteta u životu. Kako se nalaze u području koje se odnosi na karijeru, primjenjuje se jednaki pricip - koliko ste uložili u nju, toliko će vam se i vratiti, pa zapnite na vrijeme.

Kreativnost i imaginacija bit će na vrhuncu u prvoj polovici godine, sve dok se Jupiter nalazi u Blizancima, tako da je to vrijeme tijekom kojeg trebate obaviti neke važne pripreme za ostatak godine, kao i za godine koje dolaze. Svi projekti koji vam padaju na pamet moraju završiti u pisanom obliku, dva puta pročitani i sređeni do zadnjeg detalja kako bi mogli svojom poslovičnom govorljivošću uvjeriti nekoga da vam se pridruži.

Kad se Jupiter preseli u Raka, vaša inspiracija za provođenje projekata dolazi na scenu, zajedno s kreativnošću i komunikacijom potrebnom da sve bude u najboljem redu. U takvom se okruženju osjećate najbolje, stoga možete očekivati vrlo ugodnu godinu.

Najvažnija posljedica ulaska vašeg vladara Saturna u Škorpiona upravo je buđenje kreativnosti koja je u proteklom razdoblju bila ugušena i stavljena na stranu, a ove će godine ponovno procvjetati i donijeti korist kako na privatnom, tako i na poslovnom i financijskom planu. Vodenjaci koji to shvate na vrijeme moći će napredovati u karijeri i ostvariti značajne financijske probitke.

POSAO: Godine ulaganja i rada dolaze na naplatu na financijskom planu i karijeri, gdje Vodenjake ove godine očekuju samo dobre stvari. Novoprobuđena kreativnost donijet će vam slatke glavobolje oko odabira napredovanja ili novog posla, kao i razgovore o dugoročnim ulaganjima zarađenog. Naravno, takva će situacija nekima biti sve samo ne draga, pa se na poslu morate čuvati ogovaranja i podmetanja klipova, no kako ste na to već navikli, neće vam predstavljati pretjerano veliki problem. Naročito je dobro godina aspektirana Vodenjacima u državnoj službi, gdje ćete prolaziti stručne ispite kao od šale i ostvarivati napredovanja u uredu.

LJUBAV: Ljubavni život malo će se rasplamsati, pogotovo slobodnim Vodenjacima u potrazi za novim partnerom. Izbora će biti dovoljno da možete ispuniti snove i završiti s osobom koja vam savršeno odgovara za cijeli život. No, nemojte se igrati s tuđim osjećajima i navoditi partnericu da pomisli kako ste spremni za dugotrajnu vezu ako stvarno niste. No, stvari će se mijenjati munjevitom brzinom u prvom dijelu godine, privežite sigurnosni pojas i držite oči i uši širom otvorene.

ZDRAVLJE: Najveća opasnost ove godine vreba od prehlada i stresa. Stoga, iako mislite da to nije za prave frajere, kapu na glavu, rukavice na ruke, šal oko vrata pri svakom hladnijem danu. Što se tiče stresa, morate pod hitno pronaći neki ispušni ventil, a najkorisnije bi bilo da to bude neki oblik vježbanja koji će vam pomoći da budete u formi.  

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:12:57
http://metro-portal.hr/vodenjak-godisnji-horoskop-za-2013/75665/