Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2018. 12:03:00
2019.

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu

Godišnji horoskop za 2019. godinu bitno je optimističniji nego za proteklu, jer planete su ove godine naklonjene svima barem u nekom segmentu života...

Godišnji horoskop za 2019.
Godišnji horoskop za 2019. (Metro)

Godišnji horoskop za 2019. godinu šalje pozitivne vibracije svim znakovima zodijaka obećanjem da će godina biti, ako ništa drugo, zanimljiva i bolja nego prethodna.

Snaga Jupitera uvećana je putovanjem kroz svoj matični znak Strijeca i širi optimizam i vjeru širom horoskopa, smirujući kaos koji se odvijao protekle tri godine i dajući toliko potreban predah svima kako bi napokon mogli završiti neke stvari koje su odavno trebale biti gotove.

Osim Strijelca, najviše koristi od ovakve konstelacije na nebu imat će preostala dva vatrena znaka, Ovan i Lav koji ovu godinu mirno mogu smatrati prijelomnom u smislu napretka na privatnom i poslovnom planu, zapravo u svim aspektima života.

To se može zahvaliti i kretanju Plutona i Urana tijekom prva tri mjeseca godine, jer će ove dvije udaljene (ali i dalje snažne) planete svojim zajedničkim utjecajem potaknuti sve nužne promjene na svim planovima življenja kako bi se neki zaspali procesi ubrzali, a oni neučinkoviti i pogrešni jednostavno izbrisali.

Četiri znaka ove godine mogu očekivati važne životne lekcije koje će se dogoditi tijekom retrogradnog kretanja Merkura - Ribe od 5. do 28. ožujka, Rak i Lav od 8. srpnja do 1. kolovoza i Škorpion od 31. listopada do 20. studenoga. U tim periodima ovim je znakovima preporučljivo uglavnom držati svoje misli za sebe, jer što god kažu - bit će pogrešno shvaćeno i pogoršat će ionako osjetljive situacije.

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

Godina je jednako tako posvećena pronalaženju novih ljubavi zbog snažnog utjecaja trigona Jupitera i Lava, u kojem se nalazi kuća ljubavi, ali jednako tako i ponovnom povezivanju parova koji su u braku ili dugotrajnim vezama u opasnosti od rutine i zasićenja. Romantika je u zraku, udahnite je punim plućima i djelujte instiktivno.

Saturn u Jarcu, svom sjedištu imat će najveći utjecaj na poslovanje tijekom godine, a veseliti se mogu najviše Bik, Lav, Škorpion i Ribe kojima će se nove poslovne prilike otvarati kao na traci, tako da će stvarno biti teško izabrati onu najbolju koja će dati i više nego zadovoljavajuće financijske rezultate.

Što se tiče zdravlja, situacija je jednostavna - zdrav život nema alternative, to će ove godine napokon shvatiti i najtvrdoglaviji znakovi horoskopa.

Sve u svemu, očekuje nas dobra godina, bolja od protekle svakako, a nekima i znatno zanimljivija.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2018. 12:03:00
http://metro-portal.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2019-godinu/116191/