Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 18:07:36
ŠKORPION - 2013

Škorpion - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2013. donosi puno posla, no i puno novaca, kvalitetne promjene u privatnom životu i dobru sreću

Škorpion - godišnji horoskop za 2013.
Škorpion - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za 2013. za Škorpiona donosi predviđanje da će godina biti upravo onakva kakvu si je sami napravite, jer nakon ulaska Saturna u Škorpiona u listopadu 2012., u krilo vam je bačen vrući krumpir odgovornosti za svoje poteze.

Sljedeće tri godine bit će upravo u znaku utjecaja Saturna na vas, a taj je planet poznat po promjenama koje izaziva. One se prije svega odnose na promjene u vama, koje se zatim manifestiraju u vašem ponašanju i odnosu prema ljudima i događajima oko vas, tako da za Škorpione vrijedi ona stara narodna mudrost o žetvi posijanoga - što i kako sami napravite, takve ćete imati rezultate.

Odmah treba rasčistiti jednu stvar - promjene su dobra stvar, makar neke od njih i ne izgledale tako na prvi pogled, no, razumljivo, mnogima je tako nešto jako teško prihvatiti. Srećom. Škorpioni nemaju s tim problema, tako da na ulazak Saturna mogu gledati različitije od ostalih znakova, kao na stvarnu priliku za potrebnim promjenama.

No, pripazite da se ne preopteretite poslom, što je lako moguće kad vas uhvati želja za završavanjem poslova koje niste uspjeli završiti prošle godine. Kako je u Škorpionu i Sjeverni Mjesečev čvor, udar Saturna bit će prilično amortiziran i omogućit će vam dobre ideje i poslovne poduhvate koji će izdržati nalete krize sljedećih godina.

Neki ljudi morat će otići iz vašeg života, kaže vam Južni Mjesečev čvor u Biku. Ma kako rastanci bili tužni, dobra je stvar što će se dogoditi prirodno i bez stresa, jednostavno ćete se udaljiti i zaboraviti jedni na druge, bez ružnih scena. Jednaka će se stvar dogoditi i s vezama koje nemaju stvarnu perspektivu, pa se bolje pripremiti na tu mogućnost ako i vi tako vidite svoju vezu.

Najbolji dio godine bit će nakon ljeta, kad se učvrsti veza tri teške planete, Saturna u vašem znaku, Neptuna u Ribama i Jupitera u Raku, pa ćete tijekom jeseni u nekoliko navrata pomisliti da se želje stvarno uvijek ispunjavaju. Naravno da nije tako, ali cijenite sve što dobijete.

Sve u svemu, godina će Škorpionima biti puno bolja nego što je inače horoskopskim znakovima kad Saturn uđe u njih, a na vama je da pametno iskoristite podršku ostalih planeta i pretvorite je u godinu napretka i zadovoljstva.

POSAO: Prvi kvartal godine nije pretjerano dobar, stoga iste trebali pripaziti na financije jer će vas iznenaditi neočekivani troškovi koje ćete morati pokriti zaradom od prošle godine. No, karijera može prosperirati kroz kontakt s iskusnom osobom u poslu koji se bavite, pa se potrudite njegovati taj odnos. Sredinom godine bit će manja financijska kriza koja će vas natjerati da izvučete najbolje iz sebe kako bi je prevladali, no zatim nastupa povoljno razdoblje do kraja godine, koje može uključivati i napredovanje na poslu. Manje investicije u nekretnine tijekom ožujka, lipnja i listopada donijet će umjerenu zaradu koju ne biste trebali zanemariti.

LJUBAV: Podrška partnera je ključna za ovu godinu, a kako će već početkom godine doći do renesanse ljubavi u trajnim vezama, začinite sve s još malo romantike kako bi obnovili žar i međusobno povjerenje. Svaku razmiricu treba ove godine sasjeći u korijenu, smirenim razgovorom, jer bi se inače veza mogla raspasti. Stoga, pamet u glavu, stvorite atmosferu ljubavi i povjerenja, trebat će vam upravo takav zaklon od utjecaja Saturna.

ZDRAVLJE: Zdravlje će Škorpionima ove godine biti najslabija točka, stoga je od početka godine nužno svaku bol shvatiti ozbiljno i otići na pregled po potrebi, jer količina stresa koja vas očekuje lako će uzdrmati i najjače, a kamoli one s kroničnim problemima. Obavezno nađite ispušni ventil za stres kako bi lakše preboljeli sve ostalo što vas napadne tijekom godine.  

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 18:07:36
http://metro-portal.hr/skorpion-godisnji-horoskop-za-2013/75674/