Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 17:29:39
RIBE - 2013.

Ribe - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Ribe za 2013. donosi prihvaćanje vlasite vrijednosti, puno rada i odlično razdoblje za povratak u školu ili stjecanje dodatnog obrazovanja

Ribe - godišnji horoskop za 2013.
Ribe - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za 2013. za Ribe donosi ovom znaku godinu koja će biti prilično dobra po svim mjerilima, štoviše, tako dobru niste imali u zadnje vrijeme. Iako je Neptun ušao u Ribe pred dvije godine, i tamo će ostati još dvanaest sljedećih, to uopće nije loše za Ribe, štoviše.

Neptun vam donosi svoj osjećajni, prosvjetljujući, mistični, no ponekad i zbunjujući utjecaj. Ove će godine jače utjecati na Ribe rođene krajem veljače, dok će ostale morati pričekati za puni udar Neptuna. Kroz mjesece koji dolaze, bit ćete sve senzitivniji na taj utjecaj i shvatiti na koji način ga možete iskoristiti kako bi osjetili još neviđene dimenzije života.

Vaš vladar Jupiter vrijeme do lipnja provodi u Blizancima, što će vam omogućiti sređivanje situacije u domu i obitelji, a i donijeti nemalu količinu posla. Pazite da ne započnete previše novih poslova, što je uobičajeno kad utjecaj Jupitera dolazi iz Blizanaca.

Nakon što Jupiter preseli u Raka, vaš se fokus okreće prema hobijima, ljubavi i djeci, što praktično znači da ćete drugu polovicu 2013. godine provesti u zabavi i uživanju, što će vam dobro doći nakon par godina teškog rada i odricanja.

Općenito, ova godina se može iskoristiti za odmak od dosadašnje rutine koja vas je počela lagano gušiti i uništavati vam kreativnost. Započnite novi hobi, novi studij, udaljite se od osoba čiji vas svjetonazori ograničavaju u izražavanju. Oslobodite se ljudi koji vam prestavljaju mentalni teret i osjetit ćete kao da vam je netko skinuo tešku kuglu s noge.

Ribe roditelji bit će ponosne na svoju djecu i njihova postignuća, no nešto lošiji odnosi bit će s dijelom obitelji sa strane partnera, gdje možete očekivati neuobičajene zahtjeve. Ova će situacija zahtijevati puno diplomatskog umijeća, kojeg vam na sreću ne nedostaje, pa ćete uspješno okrenuti problem u svoju korist.

Sve u svemu, 2013. godina bit će plodna za Ribe, koje ionako nisu pretjerano ovisne o materijalnom, jer glavne koristi dolaze u spoznaji svojih sposobnosti i stvarnih mogućnosti. Svakako, dobro će doći i uspjeh na poslovnom planu, a on ovisi jedino o vašoj volji i želji za dodatnim angažmanom.

POSAO: Dobar balans zarade i troškova uvijek je put prema gore, a upravo će tako izgledati 2013. godina za Ribe. Najbolji ste kad planirate bez prevelikog pritiska, što vam blagotvorni utjecaji planeta ove godine omogućuju, što za sobom automatski povlači veću zaradu koja vam je ove godine zagarantirana. Ribe s inžinjerskim diplomama imat će vrlo lukrativne poslovne ponude koje treba prihvatiti, a ostale čeka napredovanje na poslu i podizanje karijere na novu razinu.

LJUBAV: Vrijeme provedeno s partnerom samo će ojačati vašu vezu ili brak i pomoći vam da je odvedete na višu kvalitativnu razinu. Svaku ćete nesuglasicu ove godine rješavati mirno i bez uzbuđenja, što je novost koju vam donosi Neptun, na čemu mu možete i zahvaliti. Zapravo, ova će godina na ljubavnom planu biti toliko dobra da ćete se sjećati tih trenutaka cijeli život. Slobodne Ribe lako će i relativno brzo naći novog partnera, a što je najbolje od svega, većina tih veza postat će prave, dugotrajne zajednice.

ZDRAVLJE: Loše prehrambene navike malo su vam nagrizle zdravlje, pa je krajnje vrijeme da poradite na tome. Kako će godina protjecati u prilično opuštenom ritmu, imat ćete dovoljno vremena i mogućnosti za trud u tom smjeru. Zdrava hrana, zdrav život i zdrav um cilj je kojem ćete stremiti ove godine.  

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:29:39
http://metro-portal.hr/ribe-godisnji-horoskop-za-2013/75666/