Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 17:48:02
RAK - 2013.

Rak - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Raka za 2013. donosi optimizam, sreću u svim aspektima života i uspjeh na profesionalnom planu

Rak - godišnji horoskop za 2013.
Rak - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za 2013. Rakovima donosi dobre vijesti, jer godina će biti, za razliku od 2012., puna uspjeha, sreće i zadovoljstva. Rakovi to mogu prihvatiti kao nagradu za sav trud koji nije bio nagrađen proteklih godina i prestati biti nostalgični za prošlošću.

Tri su glavna razloga za ovako dobru konstelaciju, a prvi je izlazak Saturna iz Vage u jesen prošle godine, ulazak Jupitera u Raka tijekom lipnja ove godine i suptilan utjecaj Neptuna u Ribama.

Jupiter se odlično osjeća u Raku, pa će druga polovica godine biti obilježena pojačanim optimizmom i srećom u svim aspektima života.

Rakovi trebaju ovu godinu iskoristiti za osobni rast i razvoj, promjenu nekih starih navika za koje su odavno i sami zaključili da su štetne, no nisu imali snage za promjenu. Sve će to promijeniti Neptun koji iz Riba harmonično utječe, na svoj poznati suptilni način, mijenjajući stvari na bolje.

Kako je utjecaj Plutona i Urana i dalje jak, tijekom cijele godine, za najveće stvari ipak trebate pričekati lipanj, kad će Jupiter ući u Raka i oformiti zaštitni trokut u vodenim znakovima zajedno sa Saturnom u Škorpionu i Neptunom u Ribama.

Izgledat će kao da vam je netko maknuo debeli veo ispred očiju, i sve prilike koje do sada niste uočavali jasno će vam se pokazati, kao i put do uspjeha u karijeri i sreće u osobnom životu.

Ovakav blagoslov planeta Rakovi nisu imali dugo, stoga provedite prvi dio godine u pripremama za dolazeće razdoblje prosperiteta, završavajući poslove koje ste dugo odgađali kako se ne bi morali baviti njima u periodu kad možete doseći zvijezde.

Novi ljudi koje ćete upoznati tijekom godine bit će drugačiji od vašeg dosadašnjeg društva, no u dorom smislu, jer će se raditi o aktivnijim i probojnijim osobama od kojih ćete puno naučiti, a primjena naučenog odvest će vašu karijeru na potpuno novu razinu.

POSAO: Novac uložen davno prije počet će opravdavati status investicije, tako da vas očekuju dobici na koje niste računali. Ono što je vama najvažnije na poslu, atmosfera, promijenit će se na bolje, što će i Rakovima biti poticaj za bolji rad i rezultate. U ovoj godini sreće nemojte zaboraviti na druge, pa odaberite suradnike koji su pouzdani i kvalitetni, jer upravo će oni biti zadnji dio koji nedostaje u slagalici vaše uspješne karijere i novčanih pitanja. Slušajte savjete suradnika, bit će dobronamjerni i kvalitetni, tako da i u težim trenucima uvijek nađete najbolji izlaz.

LJUBAV: Slobodnim Rakovima ovo će biti godina u kojoj će uspješno pronaći partnera na kojeg mogu računati dulje vrijeme, čak i životnog. Oni u stabilnim vezama koji imaju vjenčanje u planu trebali bi izbjegavati period između veljače i svibnja, dok će oni koji planiraju bebu doći na svoje u periodu između veljače i travnja. Imat ćete harmonične odnose s partnerom, što vam je vrlo važno. Odvažite se i na neke eksperimente koji će začiniti vaše ljubavne odnose i rasplamsati strast u dugotrajnim vezama.

ZDRAVLJE: Sve u svemu, na zdravstvenom planu 2013. godina je Rakovima dobro aspektirana, jer će u prvom redu uspješno pronaći izgubljeni unutarnji mir koji će zatim povoljno utjecati na zdravlje. No, nemojte zanemariti zdrave navike koje ste stekli u proteklim godinama, i dalje ih prakticirajte kako bi zdravlje postalo vaša najjača strana i snaga koju ćete moći crpiti kad posla bude preko glave.  

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:48:02
http://metro-portal.hr/rak-godisnji-horoskop-za-2013/75670/