Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 17:34:04
OVAN - 2013.

Ovan - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Ovna za 2013. donosi vrlo aktivnu godinu punu uzbudljivih obrata i sjajnih prilika za nova prijateljstva i zaradu

Ovan - godišnji horoskop za 2013.
Ovan - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za Ovna u 2013. godini predviđa živahnu i uzbudljivu godinu u kojoj će im biti sve samo ne dosadno. Aktivna godina puna zbivanja zahtijevat će pozitivan pristup i zdrav način života, jer je toliku količinu zbivanja moguće podnijeti jedino ako ste u dobroj kondiciji.

Na sreću, u svim će aktivnostima Ovnovi imati podršku obitelji i prijatelja, naročito što se tiče donošenja odluka, kojih će ove godine biti napretek. Kako Ovnom i dalje brodi čudnovati Uran, a Pluton se ne miče iz Jarca, gdje ujedno leži karijera i sudbina, rođeni u ovom znaku trebaju uložiti svu energiju u te aspekte života gdje će dolaziti najveći izazovi. Ovo se naročito odnosi na Ovnove rođene krajem ožujka i početkom travnja.

Dobra stvar ovakvog rasporeda planeta je to što će Ovnovi morati naučiti živjeti u sadašnjem trenutku, svjesni svega što se oko njih zbiva, i stare mudrosti da samo mijena stalna jest, jer otpor ovakvim konstelacijama je uzaludan i jedino može nužne promjene napraviti dramatičnijima nego što trebaju biti.

Otvoren um i mogućnost prilagodbe karakteristike su koje će najviše doći do izražaja kod onih koji su ih razvili, dok će zatvoreniji Ovnovi morati prihvatiti činjenicu da njihov pogled na svijet nije do kraja točan. Saturn i Sjeverni Mjesečev čvor u Škorpionu donose otrežnjenje, ali i pomoć drugih koju treba znati prihvatiti i cijeniti.

Jedna od stvari na koju Ovnovi moraju posebno paziti su putovanja, koja bi trebali izbjegavati tijekom lipnja, kolovoza i listopada, a tijekom cijele godine moraju paziti na osobne stvari, koje će imati tendenciju nestajanja, što bi neke moglo dovesti do ludila.

Srećom, Jupiter u Raku pazit će na obiteljske odnose u drugom dijelu godine, tako da će trzavica biti vrlo malo, a podrške u ključnim trenucima neće nedostajati, što će pomoći Ovnovima da izdrže jak tempo ove godine.

POSAO: U slučaju da se uspijete suzdržati od ekstravagantnih poteza, financije će ove godine biti prilično dobre, bez nekih posebnih problema. Možete si ispuniti nekoliko želja, sve dok su u granicama platežnih mogućnosti. Na poslu će nešto češće dolaziti do trzavica, pa ćete morati pokazati strpljenje i suzdržanost. No, bez brige, Uran će donijeti dovoljnu količinu novih ideja i inovativnosti koje će vam pomoći u ostvarivanju boljeg statusa i uspjeha na poslu.

LJUBAV: U ljubavnim će pitanjima stvari teći svakako, samo ne glatko kako očekujete. Ovnovima u stabilnim vezama činit će se da su izgubili onu iskru koja je započela sve, no ne brinite, vratit će se brzo. Ipak, u vezu treba ulagati cijelog sebe, naročito strast, razumijevanje i iskrenost. Stoga, čim primjetite prve probleme, reagirajte brzo i sa žarom, partner će to znati cijeniti. Ovnovi koji su slobodni morat će uložiti dodatne napore kako bi našli novog partnera.

ZDRAVLJE: Tijekom ove godine nećete imati posebnih problema sa zdravljem, no i dalje se preporučuje oprez i redovne kontrole, uz izbjegavanje hrane za koju dobro znate da vam radi štetu. Možda i najvažniji savjet Ovnovima za 2013. odnosi se na potrebu za većom fizičkom aktivnošću, stoga, upišite se na nešto što će vam pomoći održati tijelo zdravim, a duh odmornim i bez stresa.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:34:04
http://metro-portal.hr/ovan-godisnji-horoskop-za-2013/75667/