Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2011. 18:36:46
OVAN - 2012.

Ovan - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Ovna za 2012. donosi vrijeme u za odlučne korake. Pojavit će se nova iskustva i novi ljudi koji će vas potaknuti na promjenu

ovan

Najveći planet u zodijaku, srećković Jupiter provest će jednako vrijeme u dva znaka zodijaka; do 10 lipnja nalazit će se u Biku, u tranzitu druge kuće vlastite vrijednosti i materijalnih dobara, dok će drugi dio godine provesti u Blizancima, trećoj kući koja predstavlja braću i sestre, kratka putovanja i komunikaciju. Dakle, od lipnja ćete se fokusirati na ljude i putovanja.

Do 10. lipnja trebali biste srediti svoje financije. Većina će Ovnova uživati u financijskim dobitcima. Neki od tih dobitaka bit će sasvim neočekivani, međutim, takva situacija mnoge Ovnove navodi na preveliko trošenje.

Višak novca u rukama Ovnova često završava ne baš previše promišljenim odlascima u shopping, pa vam savjetujemo da prije bezglavog trošenja dobro razmislite o posljedicama.

Najbolje razdoblje za putovanja:
17. ožujka do 28. svibnja
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
11. travnja do 22. srpnja
Najbolje razdoblje za nove poslove:
10. lipnja do 26. rujna

Vaš vladar Mars, planet energije i odlučnosti ulazi u Vagu u srpnju, nakon jako dugog i ograničavajućeg boravka u znaku Djevice u prvoj polovici godine. Nakon što ste ideje i energiju rasipali na sve strane, sad će doći vrijeme za izdržljivost i odlučne korake. Uz to, Uran će se do 2018. godine smjestiti upravo u vaš znak i potaknuti vas da u potpunosti promijenite svoj život. On će vas ohrabriti da prihvatite osobnu promjenu pa biste mogli promijeniti vanjski izgled, ili još bolje, promijeniti životni cilj i prihvatiti sasvim nove snove i ciljeve.

Odlično ćete se osjećati u sigurnosti vlastitoga doma i uživat ćete u druženju s obitelji, pogotovo u drugom dijelu godine. Ovo je godina u kojoj treba ojačati veze s osobama koje volite jer će vam stabilan emotivni život donijeti mnoge koristi.

Smanjit ćete broj konfliktnih situaciju radom na vlastitim komunikacijskim sposobnostima, a to će vam donijeti odlične odnose s ljudima i povratak strasti u ljubavnoj vezi. 

U 2012. u vaš će život ušetati nova iskustva i novi ljudi. Najbolji način da ispunite želju za slobodom je osobna promjena umjesto buntovničkih ispada kojima ste skloni. Promijenite sebe i do 2018. godine bit ćete sasvim nova osoba i svijet će vam izgledati kao puno bolje mjesto.

POSAO: Ova je godina sjajno aspektirana za poslove Ovnova, tako da u prvom dijelu godine mogu očekivati pozitivne promjene na polju karijere, dok je drugi dio godine rezerviran za osobni rast i razvoj na poslovnom planu. Sama sredina godine najbolje je razdoblje za pravu zaradu.

LJUBAV: Ljubavni život bit će tijekom cijele godine dobar, no posebno dobro razdoblje dolazi u drugom dijelu godine kada će i mladi i stari parovi imati izuzetno dobre i harmonične odnose, pune međusobnog poštovanja ali i vatre.

ZDRAVLJE: Prilično dobra godina u svim ostalim aspektima života neće biti tako ružičasta što se tiče zdravlja. Osjećajnost i impulzivnost ponekad će donijeti i više stresa nego što vam treba, stoga pripazite da vam temperament ne upropasti zdravlje.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:36:46
http://metro-portal.hr/ovan-godisnji-horoskop-za-2012/66375/