Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2011. 18:44:50
JARAC - 2012.

Jarac - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Jarca za 2012. donosi odličnu mogućnost za ispunjenje velike životne želje, puno ljubavi i kreativnosti

jarac

Odmah vas možemo razveseliti - 2012. bit će odlična godina za Jarce! Jupiter, planet dobrih prilika i sreće, sve do 10. lipnja nalazit će se u sretnoj 5. kući kreativnosti, ljubavi i ispunjenja.

Ono što ste započeli u 2011. i što vam je zadavalo glavobolje, bit će sasvim pod vašom kontrolom i počet će donositi plodove. U vašim ćete se planovima moći osloniti na pomoć Bikova i Škorpiona jer će vam u ovom razdoblju oni savršeno odgovarati.

Za Jarce koji se nalaze u vezi i žele od nje više, sada je pravo vrijeme za djelovanje - krenite na posao svim srcem. Želite li vjenčani prsten, bebu, kuću, psa, novi auto ili daleko putovanje? Imate izuzetno veliku priliku upravo to i dobiti u prvih pet mjeseci 2012.

Kad Jupiter stigne u Blizance 10. lipnja, usredotočit ćete se na rad i zdravlje. Za ambiciozne Jarce, druga je polovica 2012. vrijeme kad će stvarno trebati zasukati rukave da se završe zadatci, zadive suradnici i sustignu rokovi.  Pazite da se ne preforsirate, pogotovo u listopadu kad se Saturn, vaš vladajući planet seli u Škorpiona, u vašu 11. kuću želja i nada, gdje će ostati do rujna 2015.

Najbolje razdoblje za putovanja:
13. lipnja do 25. kolovoza
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
5. lipnja do 21. listopada
Najbolje razdoblje za nove poslove:
27. ožujka do 29. svibnja

Imajte na umu da nije dobro da svijeća gori na oba kraja. Jupiter u vašoj kući zdravlja tjerat će vas da uzmete pauzu - ustanete od računala, otiđete u šetnju, na šalicu čaja i na odmor.

Zapamtite se Saturn nalazi u vašoj kući karijere te da će u toj, 10. kući ostati većinu 2012. te da ste u dobitnoj situaciji što se tiče uspjeha na poslu i realizacije ambicija. Dobro je vrijeme za traženje povišice i promaknuća na poslu.

Nemojte se jeftino prodati i pazite da drugi ne profitiraju od vašeg rada ili da vam ispred nosa ne ukradu vaše dobre ideje.

Planet koji vlada neočekivanim i burnim događajima u tranzitu ju kroz Ovna sve do 2018. godina što znači da će sljedećih šest godina biti jako uzbudljivo u vezi s bilo čime što se tiče vašeg doma.

Mnogi će se Jarci preseliti, kupiti novu kuću, odseliti se u prekomorske zemlje, zamijeniti kuću za stan - dogodit će se ono što će u tom trenutku za vas biti najbolja mogućnost. Za one raspoloženije za avanturu, slobodno se možete upustiti u zamjenu kuće - npr. provesti neko vrijeme u nečijem stanu u New Yorku ili Parizu dok vlasnici borave u vašoj kući.

Neki će Jarci uživati u istraživanju obiteljskih korijena dok će se neki pak zbog štednje preseliti k članovima obitelji.

POSAO: Drugi kvartal godine zaslužuje najviše pozornosti, zato što će upravo u tom razdoblju doći na naplatu trud koji ste ulagali, i to u iznosima koji će nadmašiti uloženo. Ovu godinu smatrajte bazom za budući napredak, pa budite oprezni, štedljivi i pažljivi.

LJUBAV: Iako će biti kraćih perioda međusobnog nerazumijevanja, sve u svemu će ova godina biti odlična za Jarce na ljubavnom planu, bez obzira da li su u godinu krenuli sami ili u paru.

ZDRAVLJE: Najveći dio godine zdravlje će biti gotovo besprijekorno, no zadnji kvartal donosi moguće probleme s disanjem i probavom, stoga bi bilo dobro na vrijeme svratiti do liječnika kako bi se potencijalne poteškoće riješile na vrijeme.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:44:50
http://metro-portal.hr/jarac-godisnji-horoskop-za-2012/66385/