Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2011. 18:40:57
DJEVICA - 2012.

Djevica - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Djevicu za 2012. donosi susrete sa sasvim novom vrstom ljudi, duhovni rast i nove životne prioritete

djevica

Jupiter se početkom godine smjestio u 9. kući putovanja, znanja i visokog obrazovanja. To znači da će se vaša želja za odmorom iz snova ispuniti u 2012. , naravno ako okolnosti budu dobre.

Može se dogoditi da vam šef na poslu ponudi plaćeni tečaj ili školu i tu ponudu odmah prihvatite. Kratki tečaj ili seminar koji ćete pohađati prvom polovicom 2012. godine mogao bi imati presudan utjecaj na vašu karijeru.

Također, mogli biste jako napredovati u duhovnom pogledu i ostvariti snažan osobni rast koji će vam donijeti mnoge koristi, ono što ćete naučiti o npr. vjeri, raznim kulturama i tradicijama promijenit će vaš pogled na svijet i donijeti vam veliku korist.

Kad Jupiter 10. lipnja uđe u Blizance, sav će planetarni utjecaj raditi upravo na vašoj karijeri. Do sredine 2013. Jupiter će vam donijeti neočekivane prilike i mnogo veselja i radosti.

Prva će velika prilika dođi sredinom srpnja za vrijeme mladog mjeseca u 11. kući želja i prijateljstva. Pojavit će se prijatelj sa zamisli koja zvuči predobro da bi bila istinita, ali u vašim bi se vrijednim rukama stvarno mogla pretvoriti u nešto vrlo posebno.

Najbolje razdoblje za putovanja:
15. travnja do 21. lipnja
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
21. ožujka do 4. kolovoza
Najbolje razdoblje za nove poslove:
16. rujna do 27. listopada

Strogi Saturn većinu će godine provesti u vašoj 2. kući koja simbolizira vlastite vrijednosti i novca. Tjerat će vas na preispitivanje vlastitih vrijednosti i stalno će vas podsjećati na to da ste vi sami vaša najveća vrijednost.

Razmišljajte o tome što vam je u životu najvažnije, što vam je prioritet i prihvatite te prioritete. Saturn se u vašoj 2. kući nalazi već dugo, a izaći će nakon 2.5 godine u listopadu 2012.

Do tada ste u pogledu financija trebali naučiti vrlo važnu lekciju - i to na teži način. Nije lako izbalansirati vlastiti život, a kamoli financije.

U 2012. će izazovi u pogledu novca i dalje biti prisutni, učit ćete važne lekcije, razmišljati o financijski isplativijim mogućnostima, unajmljivanja umjesto kupovine, npr. te naučiti kako najbolje investirati i sačuvati novce.

Neptun, planet snova i nadanja ulazi u vaš opozicijski znak Riba 2. veljače i ostaje u tom znaku do 2025. godine. Sljedećih ćete 13 godina susresti sasvim novu vrstu ljudi, različite od onih s kojima se uobičajeno družite i dolazite u kontakt.

Ove bi 2012. godine najbolje bilo da se više družite s Ribama i Škorpionima jer će oni imati važan i dobar utjecaj na vaš život. 

POSAO: Ključna riječ za ovu godinu je strpljenje, kojim ćete uspješno prevladavati sve prepreke na putu uspjeha. Temeljitost i preciznost odvest će vas daleko, dalje nego što ste i pretpostavljali ukoliko smognete snage i ustrajete na tom putu.

LJUBAV: Dobro aspektirana ljubav tijekom godine nekoliko će puta doći u probleme kao posljedica nerazumijevanja, krivo protumačenih signala i zabuna. Neki od problema će se pojaviti u vezi s financijama, stoga i u ovom aspektu života treba biti strpljiv.

ZDRAVLJE: Glavni utjecaj na zdravlje imat će upravo emocije, koje bi trebali bolje kontrolirati kako bi izbjegli sve poteškoće sa zdravljem koji bi se mogli pojaviti.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:40:57
http://metro-portal.hr/djevica-godisnji-horoskop-za-2012/66381/