Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 17:43:55
BLIZANCI - 2013.

Blizanci - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Blizance za 2013. donosi sjajan prvi dio pod utjecajem Jupitera i odličan nastavak godine

Blizanci - godišnji horoskop za 2013.
Blizanci - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za 2013. Blizancima predviđa jasnoću i mir kao dvije glavne karakteristike, jer Blizancima će sve doći samo, dovoljno je da samo zatraže. Sjajna perspektiva proteže se na sve aspekte života, od dobrih aspekata za zaradu preko dobrog zdravlja do uspjeha na ljubavnom planu, ovo je godina u kojoj će Blizanci definitivno uživati.

Sve se to može zahvaliti blagotvornom utjecaju Jupitera koji će cijelu prvu polovinu godine provesti u Blizancima omogućujući mnoge prilike, no upravo tu leži i najveća zamka koje se treba čuvati.

Znatiželja Blizanca već je poslovična, a kako volite raznolikost i um vam brzo skače s ideje na ideju, lako bi se moglo dogoditi da, ako popustite karakteru, propustite neke vrlo ozbiljne prilike.

Ma kako to jednom Blizancu grozno zvučalo, morate se bolje organizirati i usredotočiti na samo nekoliko stvari koje će vam donijeti prosperitet, a ne stalno gledati na drugu stranu i pokušavati napraviti što više stvari odjednom.

Neptun polako prolazi Ribama, dijelom vaše solarne karte zaduženom za karijeru i sudbinu, pa će se mnogi Blizanci odlučiti za pokušaj pronalaženja nove karijere, i to upravo one o kojoj su sanjali cijeli život. Pošto su snovi ponekad neuhvatljivi, trebat će vam puno samokontrole i koncentracije kako biste uspješno priveli kraju sve planove koje mislite ostvariti.

Važno je zadržati pozitivan stav čak i kad stvari naizgled idu u pogrešnom smjeru, jer će se ove godine raditi samo o malim odstupanjima od pravca, stoga obratite pažnju na naročito povoljne mjesece, lipanj i kolovoz, tijekom kojih možete završiti započete projekte.

Možda i najvažnija stvar je podrška obitelji i bliskih osoba, koje ove godine neće nedostajati, tako da se mirno možete upustiti i u neke malo riskantnije poduhvate, imat ćete pomoći koliko god vam treba, samo trebate lijepo zamoliti i bit će riješeno.

Sve u svemu, dobra godina za Blizance koju se ne bi smjelo propustiti, pogotovo iz razloga što na svojoj strani imate i Mjesečeve čvorove čije će putovanje kroz Škorpiona i Bika izvršiti ključan utjecaj na spuštanje kula iz zraka na zemlju, uz rijetko pozitivan utjecaj Saturna na njihovu kombinaciju prema vašem znaku.

 

POSAO: Godinu punu prilika poput 2013. zasigurno nećete imati svake godine, pa iskoristite blagotvoran utjecaj Jupitera na vaše poslovanje i završite sve projekte koje ste planirali, a započnite samo one nove za koje možete biti sigurni da ćete ih i završiti u ovoj godini. Sjeverni Mjesečev čvor i Saturn u Škorpionu prizemljit će vas točno toliko koliko je potrebno da se možete usredotočiti na bitne stvari i ne gubite vrijeme na sitnice, kako to inače radite. Koncentracija i planiranje odvest će vas vrlo daleko, usredotočite se na bitno i bit ćete mirni godinama.

LJUBAV: Blizanci u stabilnim vezama imat će ove godine sve što im treba da budu sretni, stoga je poželjno da uzvrate partneru jednakom mjerom. Konstruktivan razvoj veze je upravo ono što vam je nužno za godine koje dolaze, a neće biti tako lijepe i uspješne kao 2013. Slobodni Blizanci iskusit će kako je to kad te netko zavodi, i to dovoljno puta da im se zavrti u glavi - odaberite mudro i naći ćete partnera za cijeli život.

ZDRAVLJE: Nešto lošiji dio života od privatnog i poslovnog, jer bi Blizancima ove godine mogao patiti probavni sustav. Djelomičnu krivnju snosi i način života te bezbrižan pristup zdravlju, pa bi bilo dobro osvijestiti činjenicu da sve što radite utječe na vaše zdravlje. Akutni napadi su sve samo ne bezazleni, pa na prvi znak problema posjetite liječnika.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:43:55
http://metro-portal.hr/blizanci-godisnji-horoskop-za-2013/75669/