Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2012. 17:39:36
BIK - 2013.

Bik - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Bika za 2013. donosi prihvaćanje vlasite vrijednosti, puno rada i odlično razdoblje za povratak u školu ili stjecanje dodatnog obrazovanja

Bik - godišnji horoskop za 2013.
Bik - godišnji horoskop za 2013. (Metro)

Godišnji horoskop za 2013. Bikovima donosi uživanje, mir i sreću tijekom cijele godine, kao i mogućnost za realizaciju svih snova koje do sada nisu ispunili. Unatoč kriznoj situaciji, Bikovima je cijelu prvu polovicu godine aspektirana zarada, jer je Jupiter do kraja lipnja u Blizancima, području vašeg horoskopa zaduženom za financije i sva novčana pitanja.

No, kako je već nekoliko projekata u tijeku, treba obratiti pažnju na svaki od njih, što će zahtijevati priličan napor i puno vremena, što se neće pretjerano svidjeti obitelji. Bikovi koji se pokušaju rastegnuti preko svojih mogućnosti i započeti puno stvari jer vide da im su zvijezde naklonjene mogli bi se lako naći u problemima.

Koncentrirajte se na par lukrativnih stvari, ostale zaboravite, a jedino što je naročito loše aspektirano u financijskom smislu su ulaganja tijekom veljače i ožujka, kada bi se definitivno trebali suzdržati od bilo kakvih poslova s nekretninama. U istom periodi bi Bikovi kojima nisu strane dionice trebali jednostavno zaboraviti na njih i posvetiti se drugim stvarima.

Ipak, svi problemi koji će nastati s obitelji i susjedima nestaju u drugoj polovici godine kad Jupiter pređe u Raka i počne snažno utjecati upravo na ovaj aspekt života. To je pravo vrijeme za uspostavljanje kvalitetnijih odnosa s nekim bliskim ljudima koji su nekako ispali iz vašeg života, a da vam zapravo nije jasno kako se to dogodilo.

Na osobnom planu neke Bikove očekuju promjene, ma koliko im se opirali. Pluton se polako kreće Jarcem i utječe upravo na taj aspekt života, na sreću harmonično na vaš znak. Stoga, oni koji rođeni krajem travnja i početkom svibnja već su primjetili određene pozitivne promjene u svom pogledu na svijet, dok ista stvar tek očekuje one rođene od početka svibnja do druge trećine mjeseca.

Budite otvoreni na događanja oko sebe, promjene neće biti trenutne i drastične, no kad se uhvatite kako o nekim stvarima razmišljate drugačije, nemojte se pokušavati boriti protiv toga, jer su promjene nepovratne i neumitne.

Bikovi kojima nisu strani poroci trebaju ove godine obratiti posebnu pažnju na svoje ponašanje, jer kombinacija Južnog Mjesečevog čvora u vašem znaku i Sjevernog Mjesečevog čvora na opoziciji u Škorpionu može lako kod nekih izazvati snažnije porive za uživanjem, što bi moglo dovesti do sve izraženijih slabosti prema nekim ovisnostima. Stoga, pamet u glavu i potražite pomoć i podršku u obitelji.

POSAO: S novcem treba oprezno, kako je to već dobar običaj kod Bikova. Iako je zarada dobro aspektirana, neće sve ići samo od sebe, već će biti potreban i dodatan napor kako bi sve ono što ste započeli došlo do sretnog kraja. No, kod nekih poslova bit ćete jako sretni ako se uspijete održati na nuli, dok će drugi donijeti znatna sredstva, pa je važno na vrijeme prepoznati kojem trebate posvetiti više pažnje. Ipak, kako je Bikovima matematika jača strana, na kraju će prevladati razum i racionalan pristup. Najbolje vrijeme za napredovanje u karijeri je između svibnja i rujna, pa se pripremite na vrijeme.

LJUBAV: Godina puna mogućnosti i novih prilika u romantičnom aspektu života može se činiti kao švedski stol, ali kako ništa dobro ne traje vječno, tako je i ovo razdoblje ograničeno na prvu polovinu godine, kad bi Bikovi samci mogli bez problema naći novog partnera. Što se tiče Bikova u stabilnim vezama, ovo je godina u kojoj se može očekivati prinova s puno većom vjerojatnošću, stoga razmislite o tome i napravite sve što je potrebno.

ZDRAVLJE: Bikovima je u ovoj godini ključno pronaći pravi odnos rada i opuštanja, jer će inače biti izloženi prevelikom stresu i svim bolestima koje on izaziva. To se naročito odnosi na prvi dio godine, najzahtjevniji zbog velike aktivnosti na poslu, stoga pod hitno pronađite neki odušak u vidu redovnih fizičkih aktivnosti, inače prijete bolesti srca i krvnih žila, kao i problemi s visokim tlakom.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:39:36
http://metro-portal.hr/bik-godisnji-horoskop-za-2013/75668/