Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2018. 16:37:46
STRIJELAC 2019

STRIJELAC - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Strijelcima daje do znanja da je godina značajno bolja od prošle i da su nihovi planovi na putu ostvarenja

Godišnji horoskop za Strijelca za 2019.
Godišnji horoskop za Strijelca za 2019. (Metro)

Godišnji horoskop za Strijelca za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da će godina biti bolja nego što ste se nadali nakon prošle, koja nije donijela baš sve što ste od nje očekivali.

Ipak, snaga Jupitera u vašem znaku pomoći će vam tijekom cijele godine izbjeći neke zamke i ostvariti uspjehe, čak i tamo gdje biste ih najmanje očekivali. Brojne prilike otvarat će se na svim područjima života, a na vama je da ih iskoristite na najbolji mogući način.

Moglo bi se reći da će vam većina stvari ići lako od ruke i da vas prati sreća, no to nije samo posjedica povoljnog utjecaja moćnog Jupitera već i vašeg dosadašnjeg uloženog rada i truda, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Neće sve ići glatko, bit će nekoliko razdoblja u kojima ćete se pitati što ste baš vi skrivili da vam ne ide, ali sve takve situacije u svojoj će osnovi biti prilike za napredovanje i rast, naročito osobni, i stvarno bi bilo neodgovorno ne prihvatiti ih i potruditi se postići najbolji ishod za vas i vašu obitelj.

Možda i najvažnija stvar je činjenica da ćete napokon imati dovoljno vremena posvetiti se onome što vas čini sretnom i ispunjenom osobom - nova poznanstva, znanja i putovanja koja će vam nerijetko biti izvor inspiracije za budućnost.

Godina koja je pred vama, doneće vam uspone i padove, ali imajte u vidu da vam donosi i brojne mogućnosti i okolnosti, koje bi trebalo iskoristiti. Može se reći da će vam dosta toga ići od ruke, i da ćete u nekim momentima imati poprilično sreće. Ovo je sjajna godina za rast, pa imajte to u vidu u svakom momentu, čak i kada je naizgled teško.

Pod okriljem Jupitera doživjet ćete iznimne stvari i iskustva o kojima ste dosad maštali. Pred vama je godina u kojoj ćete se posvetiti onome što vas ispunjava i čini sretnima - putovanjima, istraživanju nepoznatih krajeva, stjecanju novih znanja i obrazovanju. Mnogi će se zaljubiti ili stupiti u brak, dok ih na poslu očekuje napredovanje.

POSAO

Unatoč velikom Jupiteru na vašoj strani, s poslovne strane neće baš sve ići tako glatko kako biste htjeli, jer ćete i dalje trebati uložiti priličan trud kako biste financije imali pod kontrolom i u količinama koje vas zadovoljavaju... iako dobro znamo da su te cifre poprilične u odnosu na prosjek.

Sanjarenje vam ove godine ne treba, pogotovo nakon što Uran uđe u Bika, vaš znak na opoziciji početkom ožujka, jer on donosi nagle obrate koji mogu otići na obje strane - i dobru i lošu. Neki poslovi koji su vam se činili sjajnima neočekivano će se prekinuti preko noći, ali će vam jednako tako sjajne prilike doslovno pasti u krilo ni iz čega.

Na vama je da poradite na svojoj objektivnosti i shvatite koliko je svaka od tih prilika stvarno dobra i kvalitetna, da ne bi uletjeli u neku glamuroznu, dobro ušminkanu priču koja bi na kraju mogla ispasti neko Potemkinovo selo.

Realno procjenjivanje situacije ono je što vam treba tijekom cijele godine, pa se potrudite iskopati sve dostupne informacije prije donošenja bilo kakvih važnijih poslovnih odluka.

S takvim pristupom godina će završiti u priličnom plusu, većem nego što možete i sanjati, samo ako poslušate naše savjete....

LJUBAV

Ljubavna vrata bit će vam tijekom godine širom otvorena zbog pozitivnog utjecaja Jupitera, no jednako tako bit ćete skloni zabludama zbog kvadrata s Neptunom, sanjivim planetom koji će napraviti sve da vam noge podigne sa zemlje i odnese glavu u oblake.

Praktično, to znači da ne treba skakati na svaku priliku za ljubav jer neke od njih neće biti niti izbliza tako privlačne i obećavajuće kako izgledaju na prvi pogled. Uz to, postoji realna opasnost da donesete pogrešnu procjenu situacije i prekinete dobru vezu zbog buduće vrlo loše.

I u ovom segmentu života potreban je realan pogled na svijet i objektivno procjenjivanje karakternih osobina drugih ljudi, jer vama je u vezi najvažnije da se potpuno slažete s partnerom oko ključnih pitanja potput doma i zasnivanja obitelji.

No, kako ste tijekom cijele godine vrlo šarmantni i vedri, privlačit ćete zainteresirane partnere više nego inače, što je za slobodne Strijelce sjajna stvar. Ipak, za odluku o vezi pričekajte razdoblja u kojima osim Jupitera imate i naklonost Venere: od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., od 29.7.l do 21.8. i opet snažno od 2.11. do 26.11.

Sve u svemu, ne bi se trebali žaliti na ljubavni život jer će biti intenzivan po vašem ukusu, bili vi u dugotrajnoj vezi ili braku ili još uvijek letite s cvijeta na cvijet.

ZDRAVLJE

Možda i najvažnije stvari u vašem životu ove godine dolaze iz ovog segmenta - napokon ćete odlučiti poraditi na svome zdravlju i usvojiti barem neke postulate zdravoga života, na iznenađenje svoje okoline. Ne odustajte, budite umjereni i obratite pažnju isključivo na kvalitetu, a ne na kvantitetu.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 16:37:46
http://metro-portal.hr/strijelac-godisnji-horoskop-za-2019/116174/