Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2022. 17:09:23
OVAN - 2023.

Ovan - godišnji horoskop za 2023.

Neki će mijenjati poslove, drugi napredovati, uglavnom će se promijeniti okviri u kojima rade tako da će, na kraju cijele priče, biti uglavnom zadovoljni

Godišnji horoskop za Ovna za 2023.
Godišnji horoskop za Ovna za 2023. (Arhiva)

Ovan ima zanimljivu godinu, kao uostalom i svi znakovi ove godine, nema vremena za odmor i zabavu u nekom trenutku.

POSAO

Prvi pomaci prema naprijed dolaze tijekom svibnja i Jupitera koji će izaći iz vašeg znaka i ući u Bikove pa će, čudno, natjerati Ovnove da se probude iz zimskog sna i krenu u proljeće punom snagom - neki će mijenjati poslove, drugi napredovati, uglavnom će se promijeniti okviri u kojima rade tako da će, na kraju cijele priče, biti uglavnom zadovoljni. Ljeto je uvijek sporo, sparno i lijeno, no zato će jesen donijeti nove poslove i prilike koje ne bi smjeli propustiti.

LJUBAV

Proljeće je vrijeme ljubavi, i to ne samo svima nego posebno Ovnovima koji će se uljuljkati u mir koji imate s Jupiterom u znaku. Vrijeme je da se neki od vas smire i uplove u bračnu luku, drugi će tek naći svoje važne ljude koji mogu to na kraju i postati - ali tek krajem godine. Zato će Ovnovi uživati u ljetu ljubavi, doslovno i preneseno, jer će stvarno biti svega, a vi budite pametni i oprezni da se ne opečete.

ZDRAVLJE

Vrijeme je da promijenite neke navike jer će vas Saturn sam natjerati da to napravite, naročito tijekom veljače i jeseni. Stoga, budite oprezni i provjeravajte svoje zdravlje češće nego inače do sada.

Evo godišnjeg horoskopa za 2023. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2022. 17:09:23
http://metro-portal.hr/ovan-godisnji-horoskop-za-2023/140561/